لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 آزمایشگاه صنایع کنسرو علوم و صنایع غذایی کارشناسی
2 اصول سرد کردن انجمادوانبارداری مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
3 اصول مهندسی صنایع غذایی 2 علوم و صنایع غذایی کارشناسی
4 اصول مهندسی صنایع غذایی 1 علوم و صنایع غذایی کارشناسی
5 پروژه علوم و صنایع غذایی کارشناسی
6 تکنولوژی نوشابه ها و آبمیوه ها علوم و صنایع غذایی کارشناسی
7 زبان تخصصی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
8 سمینار علوم و صنایع غذایی کارشناسی
9 عملیات صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
10 کارآموزی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
11 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
12 خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
13 خواص حرارتی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
14 خواص فیزیکی مواد بسته بندی غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
15 خواص مکانیکی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
16 خواص مکانیکی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
17 روش تحقیق علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
18 عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
19 عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
20 مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
21 مهندسی صنایع غذائی تکمیلی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
22 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
23 اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
24 پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
25 عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)