1 |
آزمایشگاه صنایع کنسرو |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
2 |
اصول سرد کردن انجمادوانبارداری مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
3 |
اصول مهندسی صنایع غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
4 |
اصول مهندسی صنایع غذایی 1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
5 |
پروژه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
6 |
تکنولوژی نوشابه ها و آبمیوه ها |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
7 |
زبان تخصصی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
8 |
سمینار |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
9 |
عملیات صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
10 |
کارآموزی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
11 |
اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
12 |
خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
کارشناسی ارشد |
13 |
خواص حرارتی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
14 |
خواص فیزیکی مواد بسته بندی غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
15 |
خواص مکانیکی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
16 |
خواص مکانیکی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
17 |
روش تحقیق |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
18 |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
19 |
عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
20 |
مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
21 |
مهندسی صنایع غذائی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
کارشناسی ارشد |
22 |
اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
23 |
اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
24 |
پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
25 |
عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |