بررسی اثر پرتودهی گاما بر سرعت و کیفیت پخت لوبیا قرمز ایرانی (.phaseolus vulgaris l)
علی درافشان ری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
تولید و ارزیابی ویژگی های نانوکامپوزیت با عملکرد چندگانه بر پایه نانوسلولز و پلی ونیل الکل حاوی نانوذرات فلزی و انتوسیانین برای بسته بندی ماهی
حسام الدین اخوندزاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۲/۱۲
تاثیر صمغ ریشه سریش به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی بستنی کم چرب
فاطمه سبزمیدانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
بررسی اثر بسته بندی اتمسفراصلاح شده بر زمان ماندگاری مخلوط سبزی خوردن شامل ریحان، تره و گشنیز
المیرا اسماعیل زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۱۷
شیره برنج قهوهای و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
شهاب حاجیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۹
بازیابی ترکیبات معطر از آب گوجه فرنگی با استفاده از تراوش تبخیری
امین قهرمانی فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۸
نانوالیاف الکتروریسی شده مخلوط کیتوزان و استات سلولز به عنوان حامل مناسب در تثبیت آنزیم لاکاز
پانته آ صالحی زاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۱
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیره خرمالو
زهرا خانجانی دوران محله
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۱/۲۵
بررسی تاثیر سه روش برشته کردن -هوای داغ، مادون قرمز و ترکیبی هوای داغ - مایکروویو- بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سویق گندم و کاربرد منطق فازی در ارزیابی ویژگی های حسی محصول
وحید نجفی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۰/۰۷
اثر صمغ زانتان به عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حرارتی و حسی حمص و مدلسازی برخی خواص رئولوژیکی آن
مریم عبدالرحمن
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۶/۲۹
ویژگی های فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب هویج و کرفس تهیه شده به روش خشک کردن کفپوشی
مهسا کمالی سروستانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۴
تاثیر صمغ اسفرزه و رنگ های بتالائین و کورکومین بر پایداری، خواص رئولوژیکی و حسی دوغ گرمادیده
حسام الدین آخوندزاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۶/۳۱
بهینه سازی پوشش خوراکی بر پایه روغن سبوس برنج و نشاسته سیب زمینی اصلاح شده و تأثیر آن همراه با ناتامایسین بر ویژگی های کیفی میوه انگور (رقم عسگری) در طی نگهداری آن
آذین امیدجیوان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۶/۳۰
بررسی تأثیر انواع روشهای خشک کردن بر کیفیت زعفران و طبقه بندی زعفران خشک شده با استفاده از پردازش تصویر رقمی و الگوریتم های مختلف طبقه بندی
مرتضی محمدزاده مقدم
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۹
اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی
فاطمه یوسف زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۰
بهینه یابی شرایط استخراج صمغ دانه ی مرو با روش خشک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
احمدرضا حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۵
تاثیر صمغ دانه مرو و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ویژگی های عملکردی و رفتار رتروگرداسیون ژل نشاسته گندم
نگار میرنژاد عنبرانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۲
بررسی امکان تشخیص تلخی و آفلاتوکسین در بادام و مغز آن با استفاده از روشهای غیر مخرب
امیر رستگار
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۵
امکانسنجی تشخیص و طبقه بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان توسط تلفن همراه
مقداد تکلوزاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۰/۰۴
تولید و بهینه سازی فرمولاسیون فراوردهای نوین برپایه رب انار و شیرین کنندههای طبیعی با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن
زهرا غزنوی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۹
مدل سازی عددی رهایش عصاره دارچین از فیلم پکتین و ژلاتین
اسماء اقبال
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۵
ساخت فیلم خوراکی امولسیونی بر پایه پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه موم زنبور عسل/ اسید اولئیک و بررسی ویژگیهای آن
بهناز طوقی عشقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۴/۱۷
مطالعه کینتیک استخراج لیکوپن ازگوجه فرنگی طی تیمار آنزیمی و امواج فراصوت و بررسی تأثیر ترکیب امولسیون، نوع و غلظت امولسیفایر بر زیست دسترسی آزمایشگاهی لیکوپن گوجه فرنگی
علیرضا رضائی مهرآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۹
تاثیر نسبت های مختلف عسل و عصاره مالت در فرمولاسیون مالت عسلی بر ویژگی های رئولوژیکی، حرارتی و حسی آن
محمّد دیانت
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۲/۰۵
خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی(cucumis melo) : بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی خواص پودر
محمدرضا صلاحی سینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۴/۱۰
مدل سازی و اندازه گیری خواص حرارتی- فیزیکی عصاره مالت تحت تاثیر دما و غلظت
فاطمه حیدری دلفارد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۹
اثر اندازه ذرات و تیمار هیدروژن پراکسید قلیایی بر خصوصیات فیزیکی و پخت فیبر رژیمی هسته-ی خرما و مقایسه ی آن با فایبرکس
فاطمه شکرالهی گاوزن
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۴/۰۴
تعیین برخی خصوصیات کیفی میوه لیموترش با استفاده از روشهای مخرب و روش غیر مخرب طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک
امیر جاجرمی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۶/۲۸
غنی سازی آرد گندم با کنجاله کنجد و اصلاح خواص رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی، بافتی نان حجیم (باگت) با استفاده از صمغ زانتان.