1 |
مروری بر مباحث مقدماتی انتقال حرارت. یادآوری مکانیسم های موثر انتقال حرارت در فرایندهای غذایی هدایت حرارتی در دیواره ها و لوله های چند لایه به دو شکل سری و موازی هدایت حرارتی تک بعدی و چند بعدی حل مساله |
|
2 |
اهمیت جابجایی حرارتی در صنایع غذایی اعداد بدون بعد انواع جابجایی حرارتی حل معادلات مربوط به تخمین ضریب جابجایی حرارتی در حالات مختلف حل مساله |
|
3 |
انتقال حرارت گذرا هدایت و جابجایی حرارتی به صورت همزمان عدد بیوت و معادلات آن حل مساله |
|
4 |
انتقال حرارت در سیستمهای تک پارچه اهمیت مقاومت حرارتی سطحی انتقال حرارت در شرایط فاقد لغزش ) No slip ) حل مساله کوییز |
|
5 |
عدد ناسلت و انتقال حرارت در جریانهای ویسکوز انتقال حرارت در جریانهای تراکم پذیر و تراکم ناپذیر نقش لایه مرزی در انتقال |
|