image

دکتر مسعود تقی زاده

(دانشگاه فردوسی مشهد)

درباره من

اولین بار در مهرماه 1378 بعنوان دانشجوی نوورود رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی پای به خانه دوم خود یعنی دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد گذاشتم. مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در این دانشگاه گذراندم و در بهمن ماه 1385 با گرفتن بورسیه کامل تحصیلی از دانشگاه UCD برای تحصیل در مقطع دکتری به کشور ایرلند و شهر دابلین رفتم. موضوع رساله دکتری من:"ارزیابی کیفی قارچ سفید دکمه ای با استفاده از فناوری تصویربرداری ابرطیفی یا همان Hyperspectral Imaging" بود که حاصل آن 7 مقاله علمی پژوهشی شد که همگی در مجلات معتبر جهانی به چاپ رسیدند. پس از اتمام مقطع دکتری و مراجعت به میهن عزیزم، از مهرماه 1389 در دانشگاه بزرگ فردوسی و گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی مشغول به تدریس و پژوهش شدم. مهمترین زمینه های پژوهشی مورد علاقه من: خواص فیزیکی و مکانیکی مواد غذایی و مواد بسته بندی و نیز کاربرد پردازش تصویر در کنترل کیفیت مواد غذایی، همچنین تولید محصولات سالم و نوآورانه می باشد.