image

دکتر مسعود تقی زاده

(دانشگاه فردوسی مشهد)

درباره من

اولین بار در مهرماه 1378 بعنوان دانشجوی نوورود رشته علوم و مهنسی صنایع غذایی پای به خانه دومم یعنی دانشگاه بزرگ فردوسی گذاشتم. مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در این دانشگاه گذراندم و در بهمن ماه 1385 با گرفتن بورسیه کامل تحصیلی از دانشگاه UCD برای تحصیل در مقطع دکتری به کشور ایرلند و شهر دابلین رفتم.

موضوع رساله دکتری ام "ارزیابی کیفی قارچ سفید دکمه ای با استفاده از فناوری تصویربرداری ابرطیفی یا همان Hyperspectral Imaging" بود که حاصل آن 7 مقاله علمی پژوهشی شد که همگی در مجلات معتبر جهانی به چاپ رسید.

پس از اتمام مقطع دکتری و مراجعت به میهن از مهرماه 1389 در دانشگاه بزرگ فردوسی و گروه علوم و صنایع غذایی مشغول به تدریس شدم و از آذرماه 1390 به صورت رسمی به عنوان عضو هیات علمی این دانشگاه در حال  تدریس و پژوهش هستم.

مهمترین زمینه های کاری ام: خواص فیزیکی و مکانیکی مواد غذایی و مواد بسته بندی می باشد.