سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و مروری بر روش های فراوری و نگهداری حرارتی و غیر حرارتی متداول و نوین
2 نقش آب در فراوری مواد غذایی
3 نقش آنزیم ها در مواد غذایی
4 عملیات اماده سازی مواد خام در صنایع غذایی
5 استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی
6 استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی
7 استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی
8 استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی
9 استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی
10 استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی
11 فراوری های نوین در صنایع غذایی
12 فراوری های نوین در صنایع غذایی
13 فراوری های نوین در صنایع غذایی
14 فراوری های نوین در صنایع غذایی
15 فراوری های نوین در صنایع غذایی
16 بازدید از واحدهای صنعتی
17 بازدید از مراکز آموزشی و پژوهشی
18 بازدید از واحدهای صنعتی
19 بازدید از واحدهای صنعتی
20 بازدید از واحدهای صنعتی
21 بازدید از واحدهای صنعتی
22 بازدید از واحدهای صنعتی
23 بازدید از واحدهای صنعتی
24 بازدید از واحدهای صنعتی
25 بازدید از واحدهای صنعتی
26 بازدید از واحدهای صنعتی
27 بازدید از مراکز آموزشی و پژوهشی
28 آشنایی با تجهیزات موجود در آزمایشگاه ها و پایلوت پلنت های گروه و جهاد دانشگاهی
29 آشنایی با تجهیزات موجود در آزمایشگاه ها و پایلوت پلنت های گروه و جهاد دانشگاهی
30 بازدید از واحدهای صنعتی