1 |
مقدمه و مروری بر روش های فراوری و نگهداری حرارتی و غیر حرارتی متداول و نوین |
|
2 |
نقش آب در فراوری مواد غذایی |
|
3 |
نقش آنزیم ها در مواد غذایی |
|
4 |
عملیات اماده سازی مواد خام در صنایع غذایی |
|
5 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
6 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
7 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
8 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
9 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
10 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
11 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
12 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
13 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
14 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
15 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
16 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
17 |
بازدید از مراکز آموزشی و پژوهشی |
|
18 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
19 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
20 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
21 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
22 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
23 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
24 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
25 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
26 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
27 |
بازدید از مراکز آموزشی و پژوهشی |
|
28 |
آشنایی با تجهیزات موجود در آزمایشگاه ها و پایلوت پلنت های گروه و جهاد دانشگاهی |
|
29 |
آشنایی با تجهیزات موجود در آزمایشگاه ها و پایلوت پلنت های گروه و جهاد دانشگاهی |
|
30 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|