1 |
مقدمه و کلیات |
|
2 |
ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم |
|
3 |
ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم |
|
4 |
ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم |
|
5 |
ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم |
|
6 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
7 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
8 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
9 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
10 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
11 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
12 |
چشم انداز ها و چالش ها در تولید صنعتی آنزیم های با گرید خوراکی |
|
13 |
نانوتکنولوژی و آنزیم های با گرید خوراکی |
|
14 |
تثبیت آنزیم و استراتژی های کاربرد آن در فراورده های غذایی |
|