طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس آنزیمولوژی مواد غذایی به ارزش 2 واحد نظری جزو دروس الزامی مقطع دکتری گرایش زیست فناوری مواد غذایی می باشد
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با مباحث پیشرفته کاربرد آنزیم در مواد غذایی
3 شایستگی های پایه اشنایی با اصول و مفاهیم اولیه آنزیم
4 اهداف یادگیری آشنایی با چگونگی استخراج و خالص سازی آنزیم
5 روش تدریس تدریس با ارائه مطالب بوسیله پاورپوینت و مقالات به روز شده
6 وظایف دانشجو مشارکت فعال اعم از حضور وهمچنین پاسخ دادن به سوالاتی که ابتدای هر جلسه بطور تصادفی از دانشجو سوال می شود و تهیه و ارائه موضوع سمینار
7 منبع منابع زیادی مورد استفاده قرار می گیرند که لیست آنها در برگه ای جداگانه به دانشجو داده خواهد شد
8 نحوه ارزشیابی حضور و پاسخ دادن به سوالات ابتدای هر جلسه 1 نمره ارائه سمینار و پاسخ به سوالات مطرح شده 2 نمره امتحان نهایی 17 نمره