لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
2 پروژه علوم و صنایع غذایی کارشناسی
3 پروژه علوم و صنایع غذایی کارشناسی
4 صنایع بسته بندی بهداشت مواد غذایی و آبزیان کارشناسی
5 صنایع تخمیری علوم و صنایع غذایی کارشناسی
6 صنایع تخمیری علوم و صنایع غذایی کارشناسی
7 کاربردانزیمهادرصنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
8 مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای تخمیری مهندسی بیوسیستم کارشناسی
9 میکرو بیولوژی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
10 میکروبیولوژی عمومی خاکشناسی کارشناسی
11 میکروبیولوژی عمومی علوم دامی کارشناسی
12 میکروبیولوژی عمومی خاکشناسی کارشناسی
13 میکروبیولوژی عمومی مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز کارشناسی
14 میکروبیولوژی مواد غذایی 2 علوم و صنایع غذایی کارشناسی
15 میکروبیولوژی مواد غذایی 2 علوم و صنایع غذایی کارشناسی
16 بیوتکنولوژی فرایند های تخمیر زیست شناسی کارشناسی ارشد
17 بیوتکنولوژی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
18 بیوتکنولوژی موادغذایی 1 علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
19 توکسیکولوژی موادغذائی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
20 توکسیکولوژی موادغذائی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
21 زیست فناوری فرآورده های آبزیان شیلات کارشناسی ارشد
22 سمینار - 1 علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
23 سمینار - 2 علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
24 سمینار -1 علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
25 کنترل شیمیایی مواد غذایی بهداشت مواد غذایی و آبزیان کارشناسی ارشد
26 مسئله مخصوص علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
27 مسئله مخصوص علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
28 میکروبیولوژی عمومی اگروتکنولوژی کارشناسی ارشد
29 میکروبیولوژی عمومی اگروتکنولوژی کارشناسی ارشد
30 میکروبیولوژی عمومی اگروتکنولوژی کارشناسی ارشد
31 آنزیمولوژی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
32 بیوتکنولوژی در صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
33 بیوتکنولوژی مواد غذایی 2 علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
34 بیوتکنولوژی موادغذایی 1 علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
35 ژنتیک مولکولی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
36 سم شناسی مواد غذایی بهداشت مواد غذایی و آبزیان دکتری (Ph.D)
37 کاربردانزیمهادرصنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
38 کربوهیدراتهای موادغذایی تکمیلی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
39 میکروبیولوژی پیشرفته مواد غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
40 تکنولوژی فرآورده های دامی و کشاورزی مشترک - مهندسی کارشناسی ناپیوسته