1 |
بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
2 |
پروژه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
3 |
پروژه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
4 |
صنایع بسته بندی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
5 |
صنایع تخمیری |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
6 |
صنایع تخمیری |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
7 |
کاربردانزیمهادرصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
8 |
مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای تخمیری |
مهندسی بیوسیستم |
کارشناسی |
9 |
میکرو بیولوژی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
10 |
میکروبیولوژی عمومی |
علوم باغبانی و مهندسی فضای سبز |
کارشناسی |
11 |
میکروبیولوژی عمومی |
علوم دامی |
کارشناسی |
12 |
میکروبیولوژی عمومی |
خاکشناسی |
کارشناسی |
13 |
میکروبیولوژی عمومی |
خاکشناسی |
کارشناسی |
14 |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
15 |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
16 |
بیوتکنولوژی فرایند های تخمیر |
زیست شناسی |
کارشناسی ارشد |
17 |
بیوتکنولوژی موادغذایی 1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
18 |
توکسیکولوژی موادغذائی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
19 |
توکسیکولوژی موادغذائی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
20 |
زیست فناوری فرآورده های آبزیان |
شیلات |
کارشناسی ارشد |
21 |
سمینار - 1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
22 |
سمینار - 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
23 |
سمینار -1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
24 |
کنترل شیمیایی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
25 |
مسئله مخصوص |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
26 |
مسئله مخصوص |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
27 |
میکروبیولوژی عمومی |
اگروتکنولوژی |
کارشناسی ارشد |
28 |
میکروبیولوژی عمومی |
اگروتکنولوژی |
کارشناسی ارشد |
29 |
میکروبیولوژی عمومی |
اگروتکنولوژی |
کارشناسی ارشد |
30 |
آنزیمولوژی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
31 |
بیوتکنولوژی در صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
32 |
بیوتکنولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
33 |
بیوتکنولوژی موادغذایی 1 |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
34 |
ژنتیک مولکولی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
35 |
سم شناسی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
36 |
کاربردانزیمهادرصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
37 |
کربوهیدراتهای موادغذایی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
38 |
میکروبیولوژی پیشرفته مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
دکتری (Ph.D) |
39 |
تکنولوژی فرآورده های دامی و کشاورزی |
مشترک - مهندسی |
کارشناسی ناپیوسته |