کتاب ها

1

مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۶/۱۱/۲۳
2

دانش و تکنولوژی تولید ماست

سوم | خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۷۷/۰۹/۱۸
3

تولید پنیر فتابه روش صنعتی و سنتی

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۳/۰۳/۲۵
4

آنزیمها در صنایع غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۲/۰۵/۰۱
5

مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۵/۱۲
6

آنزیمها در صنایع غذایی

سوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۱۶
7

Proteolytic System of Lactobacilli: A Case Study

اول | خارج دانشگاه-OmniScriptum GmbH & Co. | ۱۳۹۵/۱۰/۰۶
8

اصول رعایت بهداشت در واحدهای صنایع غذایی

اول | خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۴/۰۹/۰۱
9

میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیری

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۴۰۲/۰۳/۱۵
10

حبوبات

دوم | خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۴۰۲/۰۵/۱۵