دکتر محمدباقر حبیبی نجفی
استاد
درباره من
انتشارات
دروس
پایان نامه ها
کتاب ها
EN
کتاب ها
1
مقدمهای بر بیوتکنولوژی غذایی
محمدباقر حبیبی نجفی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۶/۱۱/۲۳
2
دانش و تکنولوژی تولید ماست
سیدمحمدعلی رضوی
-
محمدباقر حبیبی نجفی
-
مصطفی مظاهری طهرانی
سوم
| خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۷۷/۰۹/۱۸
3
تولید پنیر فتابه روش صنعتی و سنتی
سیدمحمدعلی رضوی
-
حمیدبهادر قدوسی
-
محمدباقر حبیبی نجفی
-
مصطفی مظاهری طهرانی
دوم
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۳/۰۳/۲۵
4
آنزیمها در صنایع غذایی
فخری شهیدی
-
مرضیه حسینی نژاد
-
محمدباقر حبیبی نجفی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۲/۰۵/۰۱
5
مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی
محمدباقر حبیبی نجفی
-
امیر سالاری
-
علیرضا ریاضی
دوم
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۵/۱۲
6
آنزیمها در صنایع غذایی
فخری شهیدی
-
مرضیه حسینی نژاد
-
محمدباقر حبیبی نجفی
سوم
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۱۶
7
Proteolytic System of Lactobacilli: A Case Study
محمدباقر حبیبی نجفی
اول
| خارج دانشگاه-OmniScriptum GmbH & Co. | ۱۳۹۵/۱۰/۰۶
8
اصول رعایت بهداشت در واحدهای صنایع غذایی
مصطفی مظاهری طهرانی
-
محمدباقر حبیبی نجفی
-
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
اول
| خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۴/۰۹/۰۱
9
میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیری
محمدباقر حبیبی نجفی
-
رضا حاجی محمدی فریمانی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۴۰۲/۰۳/۱۵
10
حبوبات
محمدباقر حبیبی نجفی
-
هما بقایی
دوم
| خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۴۰۲/۰۵/۱۵