فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۷

ارزیابی خواص ضدمیکروبی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های عسل عراقی بعد از مایع‌سازی به کمک التراسوند

صلاح رحمن عبدالحسین النافعی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

افزودن گونه‌های منتخب باسیلوس و لاکتوباسیلوس پروبیوتیک به کرم بیسکویت و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن

ملیکا میرجردوی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۲۱

غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک تجزیه کننده اگزالات و به کارگیری انها در تولید فراورده های ریواس کم اگزالات

پردیس وثوقی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۱/۳۰

غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از شیر توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی

سیدحبیب میرابوالحسنی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۰/۱۹

بهینه سازی تولید سس ماهی (مهیاوه) به منظور کاهش آمینهای بیوژنیک و بررسی ویژگیهای میکروبی، عملکردی و حسی

هدی قیومی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

غربالگری جدایه‌های باکتری ‌های اسید لاکتیک تولید کننده فولات بدست آمده از نمونه‌های ماست سنتی خراسان و به کارگیری آن ها در تولید ماست فراسودمند

فاطمه حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۲۵

ارزیابی اثر جدایه‌های پروبیوتیک منتخب و گالاکتوالیگوساکارید در جلوگیری از چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های اپی تلیال روده‌ای در شرایط برون‌تنی

سعیده سادات فاطمی زاده
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۰۴

تولید فیلم کنسانتره پروتئین آب پنیر/پولولان با باکتریوفاژ a511 و بررسی اثر افزودن لایه پلی لاکتیک اسید: خصوصیات کاربردی و اثر ضد لیستریایی بر گوشت سینه مرغ در طی مدت زمان نگه داری

سارا کمالی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در بهبود التهابات روده ای ناشی از امولسی فایرهای غذایی در مدل حیوانی

عصمت روستا
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۲/۰۴

غربالگری و شناسایی باکتری‌های اسید لاکتیک مولد اگزوپلی ساکارید جدا شده از کشک سنتی ایرانی (منطقه خراسان) و بررسی خصوصیات اگزوپلی ساکارید تولیدی

پریا رهنماوثوق
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۶

ارزیابی زیست سازگاری نانوذرات الماس در انواع باکتری‌های بیماری‌زای گرم مثبت و منفی غذایی و معرفی کاربرد بنیادی آن‌ها در میکروبیولوژی غذایی

ندا نوروزی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۲۰

تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از جدایه های لاکتیکی فراورده های لبنی سنتی به عنوان کمک استارتر (کشت همراه) و مطالعه امکان تولید پپتیدهای زیست فعال با خصوصیات آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی ace

لیلا یوسفی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۱۸

مدلسازی پیش بینی تولید ترکیبات زیست فعال در ماست پروبیوتیک تولید شده از استارتر تجاری و جدایه‌های به دست آمده از ماست‌های سنتی

مریم توکلی فدیهه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۳۱

جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک کره سنتی و بررسی قابلیت جدایه های پروبیوتیک در کاهش کلسترول کره صنعتی

محبوبه استاد زاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۲۶

بررسی تولید باکتریوسین و چگونگی توزیع ژن های کد کننده باکتریوسین در باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست سنتی خراسان : بهینه سازی محیط کشت و به کارگیری به عنوان نگهدارنده بیولوژیک

ایدین ماه تابانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۰/۲۹

ارزیابی درجه پروتئولیز، قدرت مهار ace و قدرت آنتی اکسیدانی در ماست تولید شده از افزودن آغازگرهای همراه جداشده از ماست های سنتی خراسان

مهسا سلطانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۰

بررسی فعالیت ضدویروسی پپتید ll-37 بر تکثیر روتاویروس sa-11 در شرایط in vitro

زهره حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۲/۱۵

تولید ماست با استفاده از ایزوله های بدست آمده از نمونه های ماست سنتی خراسان و مقایسه برخی ویژگی‌های محصول تولیدی با آغازگر تجاری

فاطمه برمک
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۷

بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری زا ایزوله شده از پنیر سنتی و کاربرد آن در دوغ

زهرا ایزدی مهر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۵

ارزیابی خصوصیات تکنولوژیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر سنتی متال

سیدجواد عبادی نژادحسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۱

تشخیص اشرشیاکلی o157 h7در لاشه مرغ کشتار شده در منطقه (کربلا _عراق) با استفاده از تکنیک pcr

احمد عبدالامیر حسین الخزعل
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۴/۲۳

بررسی امکان زیست‌تخریب‌پذیری بسته‌بندی‌های غذایی پلی‌اتیلنی توسط باکتری‌های منتخب

زهرا منتظر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۴/۰۴

تولید نانوامولسیون حاوی اسانس گیاهی و پالیده کشت باکتری‌های لاکتیکی جهت ایجاد مقاومت القایی و کنترل فساد پس از برداشت در سیب و گلابی

مهدی نیک خواه ممان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۲۸

بررسی روش‌های عصاره‌گیری بر فعالیت ضدمیکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گیاه اناریجه جهت نگهداری گوشت ماهی کیلکای چرخ شده

الهام شکوه صارمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۳۰

بررسی برخی خصوصیات زیست فعالی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکا

سپیده قراء
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۶

ارزیابی فعالیت ضد قارچی رنگ طبیعی آناتو در شرایطin vitro و بررسی اثرات کاربرد آن بر خصوصیات میکروبی ، فیزیکوشیمیایی و حسی نان حجیم

سمانه رضائی بروجردی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۲

استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی لسیتین و زئین به عنوان نانو حامل ویتامین c‬‬‬‬‬: تعیین ویژگیها و مطالعه کینتیک پایداری

محمدامین میری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۲/۰۴

بررسی اثر بازدارندگی اسانس صمغ درخت بنه (pistacia atlantica subsp. kurdica) برکپک پنی سیلیوم اکسپانسوم در فیلم خوراکی بر پایه ی پروتئین آب پنیر

سمیرا عباس پورمنجزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۰۳

بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط مختلف بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ ms2

پرنیان پزشکی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۸/۲۹

بررسی خاصیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر متال بر اساس ژن های کد کننده باکتریوسین های اختصاصی

فهیمه عزیزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۱۵

ارزیابی خواص ضد میکروبی عسل ایرانی بعد از مایع سازی به کمک اولتراسوند

نادیا کابلی چلمردی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۴/۱۵

بهینه سازی فرمولاسیون و بررسی ویژگی های کیفی پنیر پروسس آنالوگ فراسودمند حاصل از روغن کنجد و مخلوط شیر گاو و سویا.

غلامرضا یاسائی مهرجردی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۰۷

تاثیر مخلوط رزین درخت پسته گونه آتلانتیکا (بنه) و اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست کم چربی

فرشید نیک فر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۲۵

جداسازی و تعیین خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی باکتری‌های اسیدلاکتیک ماست‌های‌ سنتی خراسان و بررسی قابلیت‌های تکنولوژیک سویه‌های حاصل در تولید ماست

رضا حاجی محمدی فریمانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۲۳

تاثیر شیرین کننده های استویا، ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته و آرد گندم و بررسی کیفیت بیسکویت تولید شده از آن ها

کیانا پور محمدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۱۴

مقایسه روش ملکولی کمی (multiplex real time pcr) و روش شمارش ریسه های کپک (hmc) در تعیین میزان کپک های رب گوجه فرنگی جهت دستیابی به روشی نو در تعیین کنترل کیفی آلودگی کپکی

رضا کاراژیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۲۶

بهینه سازی فرمولاسیون خامه مخلوط گیاهی(شیر سویا و روغن آفتابگردان) و لبنی قابل همزدن

جلال صادقی زاده یزدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۰۷

استخراج عصاره برگ به لیمو به دو روش تقطیر با بخار و ماکروویو و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی آن

نجمه کوهکن
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۰۸

تولید بسته بندی فعال ضد میکروبی بر پایه سیستم

فرشته حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۱/۰۷

استفاده از خمیر ترش، پودر هسته خرما و مخلوط آن دو در فرمولاسیون نان باگت و بررسی خصوصیات کیفی نان و چگونگی تاثیر تیمارها بر اندیس گلایسمی

رضا حقیقی باوفا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۱۷

استخراج و خالص سازی فروکتان های سریش (eremurus spectabilis) و بررسی برهم کنش آنها با بیوپلیمرهای آرد گندم با استفاده از روش اسپکتروسکوپی مادون قرمز

امیر پورفرزاد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۲/۲۸

بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه آناتو به روش ماسراسیون و بررسی اثرات ضد میکروبی آن در شرایط in vitro و در سیستم مدل غذایی (سس).

محمود یلمه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۳۱

تعیین گونه های غالب قارچهای مولد آفلاتوکسین b1 و اکراتوکسینa در فلفل قرمز ( ادویه بومی استان خراسان) و بررسی تاثیر شرایط مختلف نگهداری و روشهای مختلف آلودگی زدایی بر میزان این مایکوتوکسین ها

روزیتا سالاری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۱۱/۱۱

بررسی اثر صمغ و شیر سویا بر ویژگی های خمیر و کیک حاوی آرد سورگوم

فریبا نقی پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۹

بررسی اثر صمغ و پودر لبنی بر ویژگی های خمیر و نان حاوی آرد سورگوم و سویا

بهاره صحرائیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۹

ررسی امکان استفاده از پنیرمعطر، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و صمغ گوار جهت بهبود خصوصیات ارگانولپتیکی و عملکردی پنیر تقلیدی تهیه شده ازکازئینات سدیم

مرضیه حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۵

بررسی استفاده از آبگیری اسمزی به عنوان پیش تیمار در خشک کردن گلابی به روش های هوای داغ و خلأ و بهینه یابی شرایط خشک کردن به روش سطح-پاسخ

مجتبی امیری پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۹