ارزیابی خواص ضدمیکروبی و فیزیکوشیمیایی نمونههای عسل عراقی بعد از مایعسازی به کمک التراسوند
صلاح رحمن عبدالحسین النافعی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۷/۱۰
افزودن گونههای منتخب باسیلوس و لاکتوباسیلوس پروبیوتیک به کرم بیسکویت و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ملیکا میرجردوی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک تجزیه کننده اگزالات و به کارگیری انها در تولید فراورده های ریواس کم اگزالات
پردیس وثوقی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۳۰
غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از شیر توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی
سیدحبیب میرابوالحسنی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۰/۱۹
بهینه سازی تولید سس ماهی (مهیاوه) به منظور کاهش آمینهای بیوژنیک و بررسی ویژگیهای میکروبی، عملکردی و حسی
هدی قیومی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۹
غربالگری جدایههای باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده فولات بدست آمده از نمونههای ماست سنتی خراسان و به کارگیری آن ها در تولید ماست فراسودمند
فاطمه حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۲۵
ارزیابی اثر جدایههای پروبیوتیک منتخب و گالاکتوالیگوساکارید در جلوگیری از چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای اپی تلیال رودهای در شرایط برونتنی
سعیده سادات فاطمی زاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۱/۰۴
تولید فیلم کنسانتره پروتئین آب پنیر/پولولان با باکتریوفاژ a511 و بررسی اثر افزودن لایه پلی لاکتیک اسید: خصوصیات کاربردی و اثر ضد لیستریایی بر گوشت سینه مرغ در طی مدت زمان نگه داری
سارا کمالی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۱
استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در بهبود التهابات روده ای ناشی از امولسی فایرهای غذایی در مدل حیوانی
عصمت روستا
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۲/۰۴
غربالگری و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک مولد اگزوپلی ساکارید جدا شده از کشک سنتی ایرانی (منطقه خراسان) و بررسی خصوصیات اگزوپلی ساکارید تولیدی
پریا رهنماوثوق
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۶
ارزیابی زیست سازگاری نانوذرات الماس در انواع باکتریهای بیماریزای گرم مثبت و منفی غذایی و معرفی کاربرد بنیادی آنها در میکروبیولوژی غذایی
ندا نوروزی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۲۰
تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از جدایه های لاکتیکی فراورده های لبنی سنتی به عنوان کمک استارتر (کشت همراه) و مطالعه امکان تولید پپتیدهای زیست فعال با خصوصیات آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی ace
لیلا یوسفی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۸
مدلسازی پیش بینی تولید ترکیبات زیست فعال در ماست پروبیوتیک تولید شده از استارتر تجاری و جدایههای به دست آمده از ماستهای سنتی
مریم توکلی فدیهه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۳۱
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک کره سنتی و بررسی قابلیت جدایه های پروبیوتیک در کاهش کلسترول کره صنعتی
محبوبه استاد زاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۲۶
بررسی تولید باکتریوسین و چگونگی توزیع ژن های کد کننده باکتریوسین در باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست سنتی خراسان : بهینه سازی محیط کشت و به کارگیری به عنوان نگهدارنده بیولوژیک
ایدین ماه تابانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۰/۲۹
ارزیابی درجه پروتئولیز، قدرت مهار ace و قدرت آنتی اکسیدانی در ماست تولید شده از افزودن آغازگرهای همراه جداشده از ماست های سنتی خراسان
مهسا سلطانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۰
بررسی فعالیت ضدویروسی پپتید ll-37 بر تکثیر روتاویروس sa-11 در شرایط in vitro
زهره حسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۵
تولید ماست با استفاده از ایزوله های بدست آمده از نمونه های ماست سنتی خراسان و مقایسه برخی ویژگیهای محصول تولیدی با آغازگر تجاری
فاطمه برمک
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۷
بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری زا ایزوله شده از پنیر سنتی و کاربرد آن در دوغ
زهرا ایزدی مهر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۵
ارزیابی خصوصیات تکنولوژیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر سنتی متال
سیدجواد عبادی نژادحسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۱
تشخیص اشرشیاکلی o157 h7در لاشه مرغ کشتار شده در منطقه (کربلا _عراق) با استفاده از تکنیک pcr
احمد عبدالامیر حسین الخزعل
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۴/۲۳
بررسی امکان زیستتخریبپذیری بستهبندیهای غذایی پلیاتیلنی توسط باکتریهای منتخب
زهرا منتظر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۴/۰۴
تولید نانوامولسیون حاوی اسانس گیاهی و پالیده کشت باکتریهای لاکتیکی جهت ایجاد مقاومت القایی و کنترل فساد پس از برداشت در سیب و گلابی
مهدی نیک خواه ممان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۸
بررسی روشهای عصارهگیری بر فعالیت ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه اناریجه جهت نگهداری گوشت ماهی کیلکای چرخ شده
الهام شکوه صارمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۳۰
بررسی برخی خصوصیات زیست فعالی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکا
سپیده قراء
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۶
ارزیابی فعالیت ضد قارچی رنگ طبیعی آناتو در شرایطin vitro و بررسی اثرات کاربرد آن بر خصوصیات میکروبی ، فیزیکوشیمیایی و حسی نان حجیم
سمانه رضائی بروجردی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۲
استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی لسیتین و زئین به عنوان نانو حامل ویتامین c: تعیین ویژگیها و مطالعه کینتیک پایداری
محمدامین میری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۲/۰۴
بررسی اثر بازدارندگی اسانس صمغ درخت بنه (pistacia atlantica subsp. kurdica) برکپک پنی سیلیوم اکسپانسوم در فیلم خوراکی بر پایه ی پروتئین آب پنیر
سمیرا عباس پورمنجزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۰۳
بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط مختلف بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ ms2
پرنیان پزشکی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۸/۲۹
بررسی خاصیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر متال بر اساس ژن های کد کننده باکتریوسین های اختصاصی
فهیمه عزیزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۱۵
ارزیابی خواص ضد میکروبی عسل ایرانی بعد از مایع سازی به کمک اولتراسوند
نادیا کابلی چلمردی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۴/۱۵
بهینه سازی فرمولاسیون و بررسی ویژگی های کیفی پنیر پروسس آنالوگ فراسودمند حاصل از روغن کنجد و مخلوط شیر گاو و سویا.
غلامرضا یاسائی مهرجردی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۷
تاثیر مخلوط رزین درخت پسته گونه آتلانتیکا (بنه) و اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست کم چربی
فرشید نیک فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۵
جداسازی و تعیین خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریهای اسیدلاکتیک ماستهای سنتی خراسان و بررسی قابلیتهای تکنولوژیک سویههای حاصل در تولید ماست
رضا حاجی محمدی فریمانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۳
تاثیر شیرین کننده های استویا، ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته و آرد گندم و بررسی کیفیت بیسکویت تولید شده از آن ها
کیانا پور محمدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۴
مقایسه روش ملکولی کمی (multiplex real time pcr) و روش شمارش ریسه های کپک (hmc) در تعیین میزان کپک های رب گوجه فرنگی جهت دستیابی به روشی نو در تعیین کنترل کیفی آلودگی کپکی
رضا کاراژیان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۲۶
بهینه سازی فرمولاسیون خامه مخلوط گیاهی(شیر سویا و روغن آفتابگردان) و لبنی قابل همزدن
جلال صادقی زاده یزدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۰۷
استخراج عصاره برگ به لیمو به دو روش تقطیر با بخار و ماکروویو و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی آن
نجمه کوهکن
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۸
تولید بسته بندی فعال ضد میکروبی بر پایه سیستم
فرشته حسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۷
استفاده از خمیر ترش، پودر هسته خرما و مخلوط آن دو در فرمولاسیون نان باگت و بررسی خصوصیات کیفی نان و چگونگی تاثیر تیمارها بر اندیس گلایسمی
رضا حقیقی باوفا
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۱۷
استخراج و خالص سازی فروکتان های سریش (eremurus spectabilis) و بررسی برهم کنش آنها با بیوپلیمرهای آرد گندم با استفاده از روش اسپکتروسکوپی مادون قرمز
امیر پورفرزاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۲/۲۸
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه آناتو به روش ماسراسیون و بررسی اثرات ضد میکروبی آن در شرایط in vitro و در سیستم مدل غذایی (سس).
محمود یلمه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۶/۳۱
تعیین گونه های غالب قارچهای مولد آفلاتوکسین b1 و اکراتوکسینa در فلفل قرمز ( ادویه بومی استان خراسان) و بررسی تاثیر شرایط مختلف نگهداری و روشهای مختلف آلودگی زدایی بر میزان این مایکوتوکسین ها
روزیتا سالاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱
بررسی اثر صمغ و شیر سویا بر ویژگی های خمیر و کیک حاوی آرد سورگوم
فریبا نقی پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۹
بررسی اثر صمغ و پودر لبنی بر ویژگی های خمیر و نان حاوی آرد سورگوم و سویا
بهاره صحرائیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۹
ررسی امکان استفاده از پنیرمعطر، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و صمغ گوار جهت بهبود خصوصیات ارگانولپتیکی و عملکردی پنیر تقلیدی تهیه شده ازکازئینات سدیم
مرضیه حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۵
بررسی استفاده از آبگیری اسمزی به عنوان پیش تیمار در خشک کردن گلابی به روش های هوای داغ و خلأ و بهینه یابی شرایط خشک کردن به روش سطح-پاسخ