طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس از دروس الزامی دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش زیست فناوری می باشد. تعداد واحد:3 نوع واحد: تئوری وعملی که واحد عملی در قالب سمینار برگزار می گردد.
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با مباحث تکمیلی بیوتکنولوژی مواد غذایی
3 شایستگی های پایه داشتن اطلاعات کامل از میکروبیولوژی مواد غذایی و بیولوژی مولکولی علاوه بر بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان با مباحث مختلف تولید فراورده های نوترکیب و تراریخته، چگونگی تشخیص فراورده های مذکور و قوانین و مقررات ارزیابی ایمنی آنها.
5 روش تدریس تدریس بصورت ارایه اسلایدهای پاورپوینت و دادن مطالب و منابع کمک آموزشی انجام می گیرد
6 وظایف دانشجو حضور و شرکت فعالانه و به موقع در کلاس درس و شرکت در مباحث کلاسی ، شرکت در کوییز های دوره ای و در نهایت امتحان پایان ترم
7 منبع بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی ترجمه دکتر محمد باقر حبیبی نجفی و همکاران انتشارات دتنشگاه فردوسی مشهد به عنوان منبع اصلی و انتخاب جدیدترین مقالات مرتبط با موضوعات مختلف
8 مواد و امکانات آموزشی کامپیوتر و ویدئو پرژکتور
9 نحوه ارزشیابی رزشیابی دانشجویان در طول ترم به صورت سوال از دانشجویان به صورت اتفاقی و بدون اطلاع قبلیو در نهایت امتحان پایان ترم می باشد. همچنین پرسش و پاسخ شفاهی در کلاس درس از مباحث جلسه یا جلسات قبلی کلاس درس و حضور فعالانه دانشجو در کلاس درس می باشد.