1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس از دروس الزامی دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش زیست فناوری می باشد. تعداد واحد:3 نوع واحد: تئوری وعملی که واحد عملی در قالب سمینار برگزار می گردد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مباحث تکمیلی بیوتکنولوژی مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
داشتن اطلاعات کامل از میکروبیولوژی مواد غذایی و بیولوژی مولکولی علاوه بر بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با مباحث مختلف تولید فراورده های نوترکیب و تراریخته، چگونگی تشخیص فراورده های مذکور و قوانین و مقررات ارزیابی ایمنی آنها. |
5 |
روش تدریس |
تدریس بصورت ارایه اسلایدهای پاورپوینت و دادن مطالب و منابع کمک آموزشی انجام می گیرد |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور و شرکت فعالانه و به موقع در کلاس درس و شرکت در مباحث کلاسی ، شرکت در کوییز های دوره ای و در نهایت امتحان پایان ترم |
7 |
منبع |
بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی ترجمه دکتر محمد باقر حبیبی نجفی و همکاران انتشارات دتنشگاه فردوسی مشهد به عنوان منبع اصلی و انتخاب جدیدترین مقالات مرتبط با موضوعات مختلف |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر و ویدئو پرژکتور |
9 |
نحوه ارزشیابی |
رزشیابی دانشجویان در طول ترم به صورت سوال از دانشجویان به صورت اتفاقی و بدون اطلاع قبلیو در نهایت امتحان پایان ترم می باشد. همچنین پرسش و پاسخ شفاهی در کلاس درس از مباحث جلسه یا جلسات قبلی کلاس درس و حضور فعالانه دانشجو در کلاس درس می باشد. |