1 |
مقدمه و مفاهیم اساسی |
|
2 |
طبیعت میکروارگانسیم ها در صنایع عمل آوری آبزیان |
|
3 |
تفاوت زیست فناوری قدیم و جدید |
|
4 |
تعریف تخمیر از نقطه نظر بیوشیمیایی و کاربردی |
|
5 |
فرایند های بالادستی، اصلی و پایین دستی در تخمیر |
|
6 |
کاربرد میکروارگانیسم ها در تخمیر |
|
7 |
انواع فرایندهای تخمیری |
|
8 |
تهیه میکروارگانیسم مناسب برای تخمیر از بانک میکروبی |
|
9 |
خصوصیات میکروارگانیسم مناسب |
|
10 |
روش های نگهداری میکروارگانیسم ها |
|
11 |
نیازهای تغذیه ای میکروارگانیسم ها |
|
12 |
طراحی و فرمولاسیون محیط کشت |
|
13 |
تمهیدات لازم در سترون سازی |
|
14 |
روش های متداول برای اندازه گیری فرایند رشد میکروبی |
|
15 |
کنتیک تولید محصول در رابطه با رشد سلول |
|
16 |
سمینار دانشجویان |
|