دکتر محمدباقر حبیبی نجفی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و مفاهیم اساسی
2 طبیعت میکروارگانسیم ها در صنایع عمل آوری آبزیان
3 تفاوت زیست فناوری قدیم و جدید
4 تعریف تخمیر از نقطه نظر بیوشیمیایی و کاربردی
5 فرایند های بالادستی، اصلی و پایین دستی در تخمیر
6 کاربرد میکروارگانیسم ها در تخمیر
7 انواع فرایندهای تخمیری
8 تهیه میکروارگانیسم مناسب برای تخمیر از بانک میکروبی
9 خصوصیات میکروارگانیسم مناسب
10 روش های نگهداری میکروارگانیسم ها
11 نیازهای تغذیه ای میکروارگانیسم ها
12 طراحی و فرمولاسیون محیط کشت
13 تمهیدات لازم در سترون سازی
14 روش های متداول برای اندازه گیری فرایند رشد میکروبی
15 کنتیک تولید محصول در رابطه با رشد سلول
16 سمینار دانشجویان