# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | تاریخچه و آمار مصرف گوشت | |
2 | اهمیت، ساختمان و ترکیب گوشت | |
3 | بازدید | |
4 | تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار | |
5 | تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار | |
6 | تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار | |
7 | بازدید | |
8 | ترد شدن گوشت | |
9 | بازدید | |
10 | روش های نگهداری گوشت | |
11 | روش های نگهداری گوشت | |
12 | روش های نگهداری گوشت | |
13 | بازدید | |
14 | بازدید | |
15 | فراورده های گوشت | |
16 | فراورده های گوشت | |
17 | فراورده های گوشت | |
18 | میکروبیولوژی گوشت | |
19 | میکروبیولوژی گوشت | |
20 | میکروبیولوژی گوشت | |
21 | بازدید | |
22 | بازدید | |
23 | بازدید |