# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | ساختمان گوشت | |
2 | انقباض و جمود نعشی | |
3 | تغییرات گوشت پس از کشتار | |
4 | تغییرات گوشت پس از کشتار | |
5 | قابلیت نگهداری آب در گوشت | |
6 | مواد افزودنی و نگه دارنده ها | |
7 | مواد افزودنی و نگه دارنده ها | |
8 | فراورده های گوشتی | |
9 | فراورده های گوشتی | |
10 | فراورده های گوشتی | |
11 | محصولات دود داده شده | |
12 | تولید فراورده های سوسیس و کالباس | |
13 | تولید فراورده های سوسیس و کالباس | |
14 | رنگ گوشت | |
15 | اهمیت گوشت و آمار مصرف | |
16 |