1 |
خواص ظاهری و خواص فزیکی شیر |
|
2 |
آشنایی با آزمایشگاه و کار با دستگاه ها |
|
3 |
ترکیبات شیر |
|
4 |
روش های نمونه برداری از شیر و فراورده های لبنی |
|
5 |
میکروبیولوژی شیر |
|
6 |
تعیین ترکیبات شیر |
|
7 |
تولید شیر در غده پستان |
|
8 |
تعیین درجه پاکیزگی شیر |
|
9 |
بیماری های منقله از شیر |
|
10 |
بیماری های منتقله از شیر |
|
11 |
فراورده های لبنی و استاندارد ها |
|
12 |
فراورده های لبنی و استاندارد ها |
|
13 |
کنترل کیفی و تعیین آلودگی های میکروبی شیر |
|
14 |
شمارش کلی میکروبی در شیر |
|
15 |
روش شمارش اشریشیا کلی در شیر |
|
16 |
روش شمارش استافیلوکوکوس در شیر |
|
17 |
روش شمارش باسیلوس ها |
|
18 |
روش تشخیص سالمونلا در شیر |
|
19 |
روش تشخیص کلستریدیاها |
|
20 |
روش شمارش کپک و مخمر |
|
21 |
کنترل پاستوریزاسیون شیر |
|
22 |
کنترل کیفی و میکروبی فراورده های لبنی |
|
23 |
کنترل اورام پستان از راه شیر |
|