دکتر سعید خان زادی

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 خواص ظاهری و خواص فزیکی شیر
2 آشنایی با آزمایشگاه و کار با دستگاه ها
3 ترکیبات شیر
4 روش های نمونه برداری از شیر و فراورده های لبنی
5 میکروبیولوژی شیر
6 تعیین ترکیبات شیر
7 تولید شیر در غده پستان
8 تعیین درجه پاکیزگی شیر
9 بیماری های منقله از شیر
10 بیماری های منتقله از شیر
11 فراورده های لبنی و استاندارد ها
12 فراورده های لبنی و استاندارد ها
13 کنترل کیفی و تعیین آلودگی های میکروبی شیر
14 شمارش کلی میکروبی در شیر
15 روش شمارش اشریشیا کلی در شیر
16 روش شمارش استافیلوکوکوس در شیر
17 روش شمارش باسیلوس ها
18 روش تشخیص سالمونلا در شیر
19 روش تشخیص کلستریدیاها
20 روش شمارش کپک و مخمر
21 کنترل پاستوریزاسیون شیر
22 کنترل کیفی و میکروبی فراورده های لبنی
23 کنترل اورام پستان از راه شیر