سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 اهمیت تغذیه ای گوشت و ساختمان گوشت
2 فراورده های گوشتی
3 فراورده های گوشتی
4 عمل آوری گوشت
5 فراورده های گوشتی دود داده شده
6 منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد
7 منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد
8 منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد
9 منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد
10 منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد
11 مراحل کشتار حیوانات و تاثیر آن بر تغییرات و آلودگی های گوشت
12 روش های کنترل فساد و مدیریت بهداشتی در تولید گوشت و فراورده ها
13 روش های کنترل فساد و مدیریت بهداشتی در تولید گوشت و فراورده ها
14 روش های کنترل فساد و مدیریت بهداشتی در تولید گوشت و فراورده ها
15 اهمیت تغذیه ای گوشت و ساختمان گوشت
16