1 |
اهمیت تغذیه ای گوشت و ساختمان گوشت |
|
2 |
فراورده های گوشتی |
|
3 |
فراورده های گوشتی |
|
4 |
عمل آوری گوشت |
|
5 |
فراورده های گوشتی دود داده شده |
|
6 |
منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد |
|
7 |
منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد |
|
8 |
منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد |
|
9 |
منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد |
|
10 |
منشا آلودگی های میکروبی گوشت و انواع مبکرو ارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد |
|
11 |
مراحل کشتار حیوانات و تاثیر آن بر تغییرات و آلودگی های گوشت |
|
12 |
روش های کنترل فساد و مدیریت بهداشتی در تولید گوشت و فراورده ها |
|
13 |
روش های کنترل فساد و مدیریت بهداشتی در تولید گوشت و فراورده ها |
|
14 |
روش های کنترل فساد و مدیریت بهداشتی در تولید گوشت و فراورده ها |
|
15 |
اهمیت تغذیه ای گوشت و ساختمان گوشت |
|
16 |
|
|