1 |
کلیات و منابع آلودگی مواد غذایی |
|
2 |
عوامل موثر در رشد میکروارگانیسم ها |
|
3 |
میکرو ارگانیسم های مهم در مواد غذایی |
|
4 |
منابع آلوده کننده مواد غذایی |
|
5 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
6 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
7 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
8 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
9 |
اصول کلی شیمی مواد غذایی |
|
10 |
آب در مواد غذایی |
|
11 |
پروتیین ها و اهمیت آن ها در مواد غذایی |
|
12 |
کربو هیدرات ها |
|
13 |
لیپید ها در مواد غذایی |
|
14 |
نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی |
|
15 |
نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی |
|
16 |
مواد افزودنی و اسانس ها |
|
17 |
روش های نمونه برداری |
|
18 |
روش های شمارش میکروبی در مواد غذایی |
|
19 |
شمارش کلی فرم ها، روش شمارش مستقیم |
|
20 |
شمارش کلی فرم های مدفوعی |
|
21 |
ستافیاوکوکوس اوریوس، سالمونلا |
|
22 |
کلستریدیوم |
|
23 |
کپک و مخمر |
|
24 |
نمونه برداری از محیط و ابزار |
|
25 |
بررسی میکروبی مواد غذایی مختلف |
|
26 |
بررسی میکروبی مواد غذایی مختلف |
|
27 |
روش های کلی جهت تعیین ترکیبات مواد غذایی |
|
28 |
آزمایشات روغن ها |
|
29 |
آزمایشات روغن ها |
|
30 |
آزمایشات قند ها |
|
31 |
آزمایشات قند ها |
|
32 |
آزمایش مواد گوشتی |
|