سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 کلیات و منابع آلودگی مواد غذایی
2 عوامل موثر در رشد میکروارگانیسم ها
3 میکرو ارگانیسم های مهم در مواد غذایی
4 منابع آلوده کننده مواد غذایی
5 بیماری ها و مسمومیت های غذایی
6 بیماری ها و مسمومیت های غذایی
7 بیماری ها و مسمومیت های غذایی
8 بیماری ها و مسمومیت های غذایی
9 اصول کلی شیمی مواد غذایی
10 آب در مواد غذایی
11 پروتیین ها و اهمیت آن ها در مواد غذایی
12 کربو هیدرات ها
13 لیپید ها در مواد غذایی
14 نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی
15 نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی
16 مواد افزودنی و اسانس ها
17 روش های نمونه برداری
18 روش های شمارش میکروبی در مواد غذایی
19 شمارش کلی فرم ها، روش شمارش مستقیم
20 شمارش کلی فرم های مدفوعی
21 ستافیاوکوکوس اوریوس، سالمونلا
22 کلستریدیوم
23 کپک و مخمر
24 نمونه برداری از محیط و ابزار
25 بررسی میکروبی مواد غذایی مختلف
26 بررسی میکروبی مواد غذایی مختلف
27 روش های کلی جهت تعیین ترکیبات مواد غذایی
28 آزمایشات روغن ها
29 آزمایشات روغن ها
30 آزمایشات قند ها
31 آزمایشات قند ها
32 آزمایش مواد گوشتی