| 1 |
کلیات و منابع آلودگی مواد غذایی |
|
| 2 |
عوامل موثر در رشد میکروارگانیسم ها |
|
| 3 |
میکرو ارگانیسم های مهم در مواد غذایی |
|
| 4 |
منابع آلوده کننده مواد غذایی |
|
| 5 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
| 6 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
| 7 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
| 8 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
| 9 |
اصول کلی شیمی مواد غذایی |
|
| 10 |
آب در مواد غذایی |
|
| 11 |
پروتیین ها و اهمیت آن ها در مواد غذایی |
|
| 12 |
کربو هیدرات ها |
|
| 13 |
لیپید ها در مواد غذایی |
|
| 14 |
نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی |
|
| 15 |
نگه دارنده های شیمیایی در مواد غذایی |
|
| 16 |
مواد افزودنی و اسانس ها |
|
| 17 |
روش های نمونه برداری |
|
| 18 |
روش های شمارش میکروبی در مواد غذایی |
|
| 19 |
شمارش کلی فرم ها، روش شمارش مستقیم |
|
| 20 |
شمارش کلی فرم های مدفوعی |
|
| 21 |
ستافیاوکوکوس اوریوس، سالمونلا |
|
| 22 |
کلستریدیوم |
|
| 23 |
کپک و مخمر |
|
| 24 |
نمونه برداری از محیط و ابزار |
|
| 25 |
بررسی میکروبی مواد غذایی مختلف |
|
| 26 |
بررسی میکروبی مواد غذایی مختلف |
|
| 27 |
روش های کلی جهت تعیین ترکیبات مواد غذایی |
|
| 28 |
آزمایشات روغن ها |
|
| 29 |
آزمایشات روغن ها |
|
| 30 |
آزمایشات قند ها |
|
| 31 |
آزمایشات قند ها |
|
| 32 |
آزمایش مواد گوشتی |
|
| 33 |
|
|