# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی | |
2 | یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی | |
3 | یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی | |
4 | یافته های نوین در سرخ کردن مواد غذایی | |
5 | یافته های نوین در سرخ کردن مواد غذایی | |
6 | کاربرد پرینت سه بعدی در صنایع غذایی | |
7 | کاربرد پرینت سه بعدی در صنایع غذایی | |
8 | آخرین یافته های علمی در عملیات واحد پیشرفته مواد غذایی | |
9 | ||
10 | ||
11 | ||
12 | ||
13 | ||
14 | ||
15 | ||
16 | ||
17 | ||
18 |