سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 روشهای جدید در نگهداری مواد غذایی
2 مقدمه، نقش، جایگاه و ضرورت نگهداری مواد غذایی در زنجیره تولید
3 آمار ضایعات و بررسی علل آن
4 تعریف فساد و عوامل موثر بر آن
5 میکرو ارگانیزمها و عوامل موثر بررشد و فعالیت آنها با نگرش نگهداری
6 سایر عوامل موثر در فساد ( فعالیت متابولیکی، آنزیمی، فساد شیمیایی و .. )
7 نگهداری مواد غذایی با استفاده از دماهای پایین (انبارهای طبیعی و سرد)
8 نگهداری مواد غذایی در انبارهای طبیعی و سرد
9 اصول تولید سرما و پروسه نگهداری منجمد محصول
10 اصول حمل و نقل و نگهداری میوه و سبزی
11 اصول نگهداری محصول در انبار و انبارهای کنترل شده و MAP
12 نگهداری مواد غذایی با استفاده از حرارت (اصول کلی فرآیند حرارتی)
13 اصول پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون و ...
14 اصول قوطی کردن و فساد محصولات قوطی شده
15 اصول بلانچینگ و پخت
16 نگهداری مواد غذایی با استفاده از تغلیظ
17 روشهای کاهش مقدار رطوبت مواد غذایی
18 نگهداری مواد غذایی با استفاده از تخمیر و اصول نگهداری در انواع فراورده های تخمیری
19 نگهداری مواد غذایی با استفاده از خشکانیدن
20 اصول خشک کردن و عوامل موثر بر فرایند و کیفیت محصول
21 نگهداری مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی و پرتو دهی مواد غذایی
22 نگهداری مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی و پرتو دهی مواد غذایی