1 |
روشهای جدید در نگهداری مواد غذایی |
|
2 |
مقدمه، نقش، جایگاه و ضرورت نگهداری مواد غذایی در زنجیره تولید |
|
3 |
آمار ضایعات و بررسی علل آن |
|
4 |
تعریف فساد و عوامل موثر بر آن |
|
5 |
میکرو ارگانیزمها و عوامل موثر بررشد و فعالیت آنها با نگرش نگهداری |
|
6 |
سایر عوامل موثر در فساد ( فعالیت متابولیکی، آنزیمی، فساد شیمیایی و .. ) |
|
7 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از دماهای پایین (انبارهای طبیعی و سرد) |
|
8 |
نگهداری مواد غذایی در انبارهای طبیعی و سرد |
|
9 |
اصول تولید سرما و پروسه نگهداری منجمد محصول |
|
10 |
اصول حمل و نقل و نگهداری میوه و سبزی |
|
11 |
اصول نگهداری محصول در انبار و انبارهای کنترل شده و MAP |
|
12 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از حرارت (اصول کلی فرآیند حرارتی) |
|
13 |
اصول پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون و ... |
|
14 |
اصول قوطی کردن و فساد محصولات قوطی شده |
|
15 |
اصول بلانچینگ و پخت |
|
16 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از تغلیظ |
|
17 |
روشهای کاهش مقدار رطوبت مواد غذایی |
|
18 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از تخمیر و اصول نگهداری در انواع فراورده های تخمیری |
|
19 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از خشکانیدن |
|
20 |
اصول خشک کردن و عوامل موثر بر فرایند و کیفیت محصول |
|
21 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی و پرتو دهی مواد غذایی |
|
22 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی و پرتو دهی مواد غذایی |
|