1 |
استانداردها، کنترل کیفیت و اصول فراوری گوشت |
|
2 |
بررسی استانداردهای فرآورده های گوشتی |
|
3 |
تاریخچه،مقدمات،اهمیت و هدف |
|
4 |
آمار و وضعیت تولید داخلی و جهانی، تبیین وضعیت داخلی و روش های افزایش تولید |
|
5 |
انواع گوشت و فرآورده ها |
|
6 |
تعریف عضله و گوشت، ساختمان عضله |
|
7 |
بررسی ترکیبات شیمیایی گوشت و اهمیت و نقش هریک از ابعاد مختلف |
|
8 |
بررسی مکانیزم انقباض عضله |
|
9 |
مراحل مختلف قبل از کشتار |
|
10 |
کشتارگاه دام و طیور و شرح عملیات کشتار |
|
11 |
چگونگی تبدیل عضله به گوشت و شرح مراحل پس از کشتار |
|
12 |
روشهای نگهداری گوشت تازه |
|
13 |
اهداف و مسائل مرتبط با صنعت گوشت |
|
14 |
اهمیت فرمولاسیون فرآورده ها در صنعت گوشت |
|
15 |
انواع فرآورده های گوشتی و مراحل کلی تولید |
|
16 |
عمل آوری در صنعت گوشت |
|