دکتر محمدجواد وریدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 استانداردها، کنترل کیفیت و اصول فراوری گوشت
2 بررسی استانداردهای فرآورده های گوشتی
3 تاریخچه،مقدمات،اهمیت و هدف
4 آمار و وضعیت تولید داخلی و جهانی، تبیین وضعیت داخلی و روش های افزایش تولید
5 انواع گوشت و فرآورده ها
6 تعریف عضله و گوشت، ساختمان عضله
7 بررسی ترکیبات شیمیایی گوشت و اهمیت و نقش هریک از ابعاد مختلف
8 بررسی مکانیزم انقباض عضله
9 مراحل مختلف قبل از کشتار
10 کشتارگاه دام و طیور و شرح عملیات کشتار
11 چگونگی تبدیل عضله به گوشت و شرح مراحل پس از کشتار
12 روشهای نگهداری گوشت تازه
13 اهداف و مسائل مرتبط با صنعت گوشت
14 اهمیت فرمولاسیون فرآورده ها در صنعت گوشت
15 انواع فرآورده های گوشتی و مراحل کلی تولید
16 عمل آوری در صنعت گوشت