| 1 |
استانداردها، کنترل کیفیت و اصول فراوری گوشت |
|
| 2 |
بررسی استانداردهای فرآورده های گوشتی |
|
| 3 |
تاریخچه،مقدمات،اهمیت و هدف |
|
| 4 |
آمار و وضعیت تولید داخلی و جهانی، تبیین وضعیت داخلی و روش های افزایش تولید |
|
| 5 |
انواع گوشت و فرآورده ها |
|
| 6 |
تعریف عضله و گوشت، ساختمان عضله |
|
| 7 |
بررسی ترکیبات شیمیایی گوشت و اهمیت و نقش هریک از ابعاد مختلف |
|
| 8 |
بررسی مکانیزم انقباض عضله |
|
| 9 |
مراحل مختلف قبل از کشتار |
|
| 10 |
کشتارگاه دام و طیور و شرح عملیات کشتار |
|
| 11 |
چگونگی تبدیل عضله به گوشت و شرح مراحل پس از کشتار |
|
| 12 |
روشهای نگهداری گوشت تازه |
|
| 13 |
اهداف و مسائل مرتبط با صنعت گوشت |
|
| 14 |
اهمیت فرمولاسیون فرآورده ها در صنعت گوشت |
|
| 15 |
انواع فرآورده های گوشتی و مراحل کلی تولید |
|
| 16 |
عمل آوری در صنعت گوشت |
|