طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اجباری
2 هدف کلی آشنایی با تکنولوژی های تولید انواع تنقلات
3 شایستگی های پایه داشتن علوم شیمی، میکربیولوژی و فیزیک مواد غذایی
4 اهداف یادگیری توانمندی تعریف و چارت فرآیند تولید یک محصول قنادی
5 روش تدریس ارائه نمونه هایی از چارچوب تکنولوژی تولید محصولات قنادی
6 وظایف دانشجو تحقیق در زمینه نمونه تنقلات جدید و تهیه نمون و شرح گزارش چارت فرآیند و نحوه تولید آن
7 منبع کلیه مقالات جدید در این زمینه
8 مواد و امکانات آموزشی آزمایشگاه فرمولاسیون مواد غذایی
9 نحوه ارزشیابی ارائه تحقیق در کلاس و برگذاری امتحان