1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اجباری |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با تکنولوژی های تولید انواع تنقلات |
3 |
شایستگی های پایه |
داشتن علوم شیمی، میکربیولوژی و فیزیک مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
توانمندی تعریف و چارت فرآیند تولید یک محصول قنادی |
5 |
روش تدریس |
ارائه نمونه هایی از چارچوب تکنولوژی تولید محصولات قنادی |
6 |
وظایف دانشجو |
تحقیق در زمینه نمونه تنقلات جدید و تهیه نمون و شرح گزارش چارت فرآیند و نحوه تولید آن |
7 |
منبع |
کلیه مقالات جدید در این زمینه |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
آزمایشگاه فرمولاسیون مواد غذایی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه تحقیق در کلاس و برگذاری امتحان |