| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اجباری |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی با تکنولوژی های تولید انواع تنقلات |
| 3 |
شایستگی های پایه |
داشتن علوم شیمی، میکربیولوژی و فیزیک مواد غذایی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
توانمندی تعریف و چارت فرآیند تولید یک محصول قنادی |
| 5 |
روش تدریس |
ارائه نمونه هایی از چارچوب تکنولوژی تولید محصولات قنادی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
تحقیق در زمینه نمونه تنقلات جدید و تهیه نمون و شرح گزارش چارت فرآیند و نحوه تولید آن |
| 7 |
منبع |
کلیه مقالات جدید در این زمینه |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
آزمایشگاه فرمولاسیون مواد غذایی |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه تحقیق در کلاس و برگذاری امتحان |