بررسی تأثیر میزان چربی و پروتئین mpc در تشکیل و پایداری بافت سرشیر
صدف عبداله زاده رنگ فروش
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۸/۰۱
بررسی تأثیر مقادیر درصد ماده خشک دوغ و کنسانتره پودر آبپنیر تغلیظ شده بر پدیدة دوفاز شدن و خواص حسی دوغ
ولی اسلامی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۴/۱۲
بررسی خصوصیات شیمیایی، فیزیکی و ریزساختاری بستنی فرموله شده با امولیوفوم چندگانه بر پایه روغن گیاهی به عنوان جایگزین چربی شیر
فائزه الحسن
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۱/۲۴
بهبود پایداری اکسایشی اولئوژل تهیه شده از ترکیب مونوگلیسرید- موم کارنوبا با استفاده از روغن مغز بنه، مقایسۀ خصوصیات آن با جایگزین کرۀ کاکائو (cbs) و بررسی امکان کاربرد آن در فرمولاسیون فراوردۀ کاکائویی تیره
سمیه پاک سرشت
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۱/۱۰
امکانسنجی تولید اسنک حجیم پروتئینی از آرد کامل سویا و ذرت با بررسی تاثیر تغییرات ph و صمغ زانتان بر ساختار پروتئین سویا طی اکستروژن
سیده زهره حسینی یزدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۱/۰۴
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر تقلیدی تولیدی از اینولین و کنسانتره پروتئین آب پنیر
نسیم قبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۷/۱۸
بهینه سازی تهیهی بایژل از روغن سویا با استفاده از مونو و دی گلیسیرید خالص تجاری، صمغهای گوار و زانتان و امکان سنجی استفاده از بایژل در فرمولاسیون پنیرپیتزای پروسس
مریم قاسمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۷
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و ساختاری گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئینی تخم کتان
فاطمه ریاضی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۱/۳۰
بررسی اثر خمیرترش سبوس دار و امولسیفایر ssl و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر بهبود کیفیت نان لواش
فاطمه سادات صادقیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۳۰
ناگت مرغ آنالوگ: بهینه سازی فرمولاسیون با استفاده از مخلوط پروتئین های غیرگوشتی و اولئوژل ها و بررسی ساختار فیزیکوشیمیایی آن
مصطفی فلاح دلاور
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۸
فراوری سبوس با استفاده از فرایندهای تخمیر، مایکروویو و آنزیم گزیلاناز و بررسی تأثیر افزودن آن بر ویژگی های خمیر و کیفیت پخت نان حجیم با سبوس بالا
زینب ایزدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۱
بهینه سازی نان حجیم سبوس دار با استفاده از آنزیم زایلاناز، امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2- لاکتیلات و قند الکلی سوربیتول
پریسا پارسا
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۰۴
تولید فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر با چربی و پروتئین بالا بر پایه سبوس سویا و سدیم کازئینات سازگار با رژیم غذایی کتوژنیک
امینه عوامی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۰۱
بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیبی از مومهای کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی
علی ابراهیم زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۶
بررسی افزودن پوست گوجهفرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی رب گوجهفرنگی با بریکس پایین
سعید امیری نسب سرابی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۷
بهینه سازی فرآیند اکستروژن پوسته سویا با هدف افزایش فیبررژیمی محلول و بررسی اثر آن در ساختار نان قالبی با سبوس بالا (بیش از 10%)
فروغ السادات طبیب لقمانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۴
بررسی امکان تولید اسپرید کم چرب روغن گردو بر پایه سیستم بایژل موم سبوس برنج و صمغ گوار
شهرزاد شکوری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۳
امکان سنجی تولید سرشیر سنتی با استفاده از خامه سنگین بر پایه افزودن پکتین با گروهای متوکسیل پایین و پروتئین های تغلیظ شده شیر: ارزیابی ساختاری و مقایسه با دو نمونه سرشیر سنتی
هوشنگ کاملان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۷/۲۹
بهینه سازی فرمولاسیون پنیر لبنه کم چرب بدون آبگیری با فیبر و پروتئین بالا
آسیه زمردی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۲۸
ارائه فرمولاسیون نوین برای فراورده شکلات فراسودمند بر پایه اولئوژل و پودر عناب کامل
روح انگیز سپهری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۰۹
اثر کمپلکس الکترواستاتیک کنسانتره پروتئین آب پنیر – صمغ دانه شاهی بر ویژگی کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر
زهرا خلوصی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۴/۲۴
بررسی اثر غلظت ماده جامد بدون چربی و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی های پایداری حرارتی و سفید کنندگی کافی کرم مایع کم چربی در قهوه داغ
داود میری نقندر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۴
بهینه سازی فرمولاسیون کرم ارده با استفاده از ژلاتور موم عسل، روغن آفتابگردان و نسبت های مختلف اولئوژل
پریسا رحمانی انارکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۸
فرمولاسیون محصولی جدید مشابه تافی( تافی ارده) بر پایه ارده و آرد سویا و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ساناز عظیمی گلوگاهی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۵
بررسی امکان تولید نشاسته مقاوم از نشاسته تجاری ذرت با استفاده از روش های اتوکلاو، مایکروویو و فراصوت، به منظور کاربرد آن در فرمولاسیون نان بدون گلوتن
سیدمجید هاشمی قوژدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۲/۲۰
استخراج آنزیمی ژلاتین از ضایعات پوست گوسفند توسط آنزیم آلکالاز: تعیین ویژگیها و بهینهسازی فرایند به روش سطح پاسخ
مهدی زارعی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۹
بررسی تأثیر افزودن شیر سویا و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پدیدهی دوفاز شدن دوغ
رسول حاجی امیری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۷/۰۱
ارائه فرمولاسیون نوین برای فراورده شکلاتی سفید برپایه مخلوط ارده-آردکامل سویا و امولسیفایر
عبدالفاتح حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۵/۱۵
استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئینی شیر (mpc) در فرمولاسیون پرمیکس نان بدون گلوتن (ویژه بیماران سلیاکی) و تعیین ویژگیهای شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی آن
حمیدرضا آذرباد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۵/۰۹
تأثیر مقادیر مختلف نمک، ماده خشک و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پدیدهی دوفاز شدن دوغ
فرهاد آرازش
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۳/۲۸
بهینهیابی فرمولاسیون شکلات تلخ با جایگزینی کاکائو توسط بلوط و سویای برشتهشده
الهام زایرزاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۳۰
بهینه سازی فرمولاسیون پودربستنی محتوی شیرلبنی ، شیرسویا وشیربادام
عبدالرضا میرچولی برازق
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۶
بهینه سازی فرمولاسیون دونات فاقد گلوتن نیم پز منجمد
آرزو فاضلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۰/۰۴
اثر خشک کردن با بخار فوق داغ روی خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد کدوحلوایی
شادی کرمی زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۷/۰۳
بررسی اثر ترکیبی اتوکلاو به همراه اسید و صمغ های گوار و زانتان در تولید نشاسته مقاوم از نشاسته ذرت و ارزیابی ویژگی های ساختاری و عملکردی آن
مهدی نعیمی فر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۸
بررسی اثر اکستروژن، فراصوت و مخمر بر میزان اسید فیتیک و عملکرد سبوس گندم مورداستفاده در نان سنگک
سمانه یوسفی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۳/۱۰
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پدیده دو فاز شدن دوغ
محمد هادیان قهدریجانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۲/۰۳
فرمولاسیون کرم گردو: بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عمل کنندگی
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۸
تاثیر مخلوط بتاگلوکان ، صمغ و امولسیفایر به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک روغنی (فنجانی) کم چرب
امیررضا محمودآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۶
بررسی اثر آنزیم آسپاراژیناز، دما، زمان و نوع حرارت دهی در کاهش آکریل آمید نان سنگک
نادر صمدی قربانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۰
بهینه سازی فرآیند حرارتی گندم و بررسی اثر آرد حاصل از آن بر ویژگی های خمیرآبه مورد استفاده در تهیه ناگت مرغ
نسترن شریف زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۷/۱۹
تولید و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و اصلاح بافت آن بوسیله پایدارکننده های تجاری
سجاد قادری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۸
بهینه یابی و ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس آنالوگ تولیدی از پنیرهای کُـوپه و تافـو
محرم وزیری مرادیان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۸
بررسی تغییر نسبت پروتئینهای آبپنیر به کازئین (با استفاده از mpc و wpc) و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات رئولوژیکی و ویژگیهای حسی ماست کمچرب و فاقدچربی
سمیّه پاک سرشت
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۲/۰۳
بهینه سازی فرمولاسیون و بررسی ویژگی های کیفی پنیر پروسس آنالوگ فراسودمند حاصل از روغن کنجد و مخلوط شیر گاو و سویا.
غلامرضا یاسائی مهرجردی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۷
مطالعه ویژگیهای بافتی ، نگهداری آب و ویژگیهای حسی اسپرید شکلاتی کم چرب حاوی برخی هیدروکلوئیدها
سمیّه برادران سیرجانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۴/۱۰
بهینه سازی فرمولاسیون خامه مخلوط گیاهی(شیر سویا و روغن آفتابگردان) و لبنی قابل همزدن
جلال صادقی زاده یزدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۰۷
بررسی تاثیر اندازه ذرات و میکرونیزه کردن آرد حاصل از گندم های سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و نان بربری
میثم نقوی مرمتی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۹
تهیه پریمیکس مافین بدون شکر بهینه شده با استفاده از استویا، مالتیتول، پلی دکستروز، اولیگوفروکتوز و مونوگلیسیرید
پیمان بهشتی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۳
بهینه سازی فرمولاسیون مخلوط آرد کامل آنزیمه و غیر آنزیمه سویا و آرد مالت جو به منظور بهبود کیفیت نان بربری سبوس دار
مرضیه حامدی یکتا
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۹
بهینه سازی فرایند حرارتی گندم و بررسی اثر آن بر ویژگی های آرد کیک
زیبنده قیاسی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۷
بهینه سازی شرایط اکستروژن کره حاوی آلفالینولنیک اسید
مرتضی کاشانی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۰
بهینه سازی فرمولاسیون و شرایط فرآیند تولید پروتئین بافت داده شده سویا بر مبنای افزایش چربی با دانه کامل سویا و بررسی خصوصیات عملکردی آن به روش سطح- پاسخ
شادی شریفی ازغندی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۰۳
بررسی و مدل سازی رفتار جذب و دفع آب در نان و بهینه سازی جذب آب در بازسازی نان خشک
امیر سالاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۲/۲۲
بهینهسازی فرمولاسیون پنیر فتای فراپالایش آنالوگ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک و حسی آن.
علی اکبر غلامحسین پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۱۱/۰۸
بهینهسازی فرمولاسیون کره کمچرب با استفاده از نسبتهای مختلف فاز آبی، پایدارکنندهها و امولسیفایرها
نفیسه واحدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۳/۱۸
بهینهیابی فرمولاسیون مخلوط پایدارکنندههای بستنی با استفاده از صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات کیفی فرمول بهینه در ترکیب با پایدارکنندهها طی زمان نگهداری
مریم بهرام پرور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۹
بررسی تاثیر نشاسته ذرت پری ژلاتینه ،زانتان و گوار به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز با چربی و تخم مرغ کاهش یافته حاوی شیرسویا
کبری رحمتی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۰
بررسی اثر صمغ اسفرزه و پساب کارخانجات تولید نشاسته بر کیفیت و ماندگاری نان بربری
مصطفی خانعلی پورقزوین
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۱/۰۹
بهینه سازی فرمولاسیون و تولید نوشیدنی طعم دار میوه ای بر پایه ماست
ام البنین علی زاده گودرزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۶/۲۷
بررسی امکان استفاده از کنسانتره پروتئین شیر در تهیه بستنی کم چربی و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ
فاطمه سادات مصطفوی ترقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۶/۲۱
بررسی اثر میزان آب، نوع و میزان مختلف امولسیفایر بر خواص فیزیکوشیمیایی شکلات آبدار