لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 بهداشت و ایمنی کارگاه علوم و صنایع غذایی کارشناسی
2 بهداشت و ایمنی کارگاه علوم و صنایع غذایی کارشناسی
3 تکنولوژی نوشابه های صنعتی و سنتی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
4 صنایع لبنیات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
5 صنایع قنادی وتنقلات غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
6 عملیات صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
7 عملیات کشاورزی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
8 کنترل کیفی موادغذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
9 کنترل کیفی موادغذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
10 کنترل کیفیت مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
11 کنسرو سازی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
12 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنایع غذایی کارشناسی
13 تجزیه دستگاهی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
14 صنایع لبنیات تکمیلی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
15 کیفیت،قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
16 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
17 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
18 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
19 ارزیابی حسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
20 فرمولاسیون فرآورده های غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
21 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)