| 1 |
بهداشت و ایمنی کارگاه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 2 |
بهداشت و ایمنی کارگاه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 3 |
تکنولوژی نوشابه های صنعتی و سنتی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 4 |
صنایع لبنیات |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 5 |
صنایع قنادی وتنقلات غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 6 |
عملیات صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 7 |
عملیات کشاورزی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 8 |
کنترل کیفی موادغذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 9 |
کنترل کیفی موادغذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 10 |
کنترل کیفیت مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 11 |
کنسرو سازی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 12 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 13 |
تجزیه دستگاهی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 14 |
صنایع لبنیات تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 15 |
کیفیت،قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 16 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 17 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 18 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 19 |
ارزیابی حسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 20 |
فرمولاسیون فرآورده های غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 21 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |