لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 بهداشت و ایمنی کارگاه علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 بهداشت و ایمنی کارگاه علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 تکنولوژی نوشابه های صنعتی و سنتی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 صنایع لبنیات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
5 صنایع قنادی وتنقلات غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
6 عملیات صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
7 عملیات کشاورزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
8 کنترل کیفی موادغذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
9 کنترل کیفی موادغذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
10 کنترل کیفیت مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
11 کنسرو سازی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
12 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنايع غذايي کارشناسی
13 تجزیه دستگاهی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
14 صنایع لبنیات تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
15 کیفیت،قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
16 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
17 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
18 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
19 ارزیابی حسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
20 فرمولاسیون فرآورده های غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
21 مدیریت تضمین کیفیت علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)