1 |
بهداشت و ایمنی کارگاه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
2 |
بهداشت و ایمنی کارگاه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
3 |
تکنولوژی نوشابه های صنعتی و سنتی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
4 |
صنایع لبنیات |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
5 |
صنایع قنادی وتنقلات غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
6 |
عملیات صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
7 |
عملیات کشاورزی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
8 |
کنترل کیفی موادغذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
9 |
کنترل کیفی موادغذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
10 |
کنترل کیفیت مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
11 |
کنسرو سازی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
12 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
13 |
تجزیه دستگاهی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
14 |
صنایع لبنیات تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
15 |
کیفیت،قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
16 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
17 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
18 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
19 |
ارزیابی حسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
20 |
فرمولاسیون فرآورده های غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
21 |
مدیریت تضمین کیفیت |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |