کتاب ها

1

دانش و تکنولوژی تولید ماست

سوم | خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۷۷/۰۹/۱۸
2

تولید پنیر فتابه روش صنعتی و سنتی

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۳/۰۳/۲۵
3

غنی سازی آرد گندم

اول | خارج دانشگاه-مرزدانش | ۱۳۸۸/۰۴/۰۱
4

عملکرد و کاربرد انواع افزودنی های سلامتی بخش در صنایع لبنی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
5

توسعه و تولید ماست

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۵/۰۶/۱۰
6

ویژگی های کیفی در فراوری گوجه فرنگی (جلد دوم)

اول | خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۶/۰۸/۰۱
7

تولید و فراوری گوجه فرنگی (جلد اول)

اول | خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۶/۰۹/۰۱
8

اصول رعایت بهداشت در واحدهای صنایع غذایی

اول | خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۴/۰۹/۰۱
9

راهنمای خطرات ایمنی مواد غذایی

اول | خارج دانشگاه-انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۹۲/۱۰/۰۱