فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ
تعداد موارد: ۲۱۶

Producing superior oleofoams: Unraveling the impact of oil type, surfactant concentration, and production temperature on foam stability and functional characteristics

Food Chemistry: X

مجلات خارجی 2024 March Volume (21) Pages (101033-101033)

بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2024 January Volume (19) No (6) Pages (177-195)

The monoglyceride oleogel characteristics modified by carnauba wax

LWT- Food Science and Technology

مجلات خارجی 2023 August Volume (185) No (185) Pages (115156-115156)

Rheological and thermal properties of reinforced monoglyceride‐carnauba wax oleogels

Journal of the Science of Food and Agriculture

مجلات خارجی 2023 June Volume (103) No (8) Pages (4184-4194)

Unexpected morphological modifications in high moisture extruded pea-flaxseed proteins: Part I, topological and conformational characteristics, textural attributes, and viscoelastic phenomena

Food Hydrocolloids

مجلات خارجی 2023 March Volume (136) No (108304) Pages (108304-10108318)

Effects of substitution level and particle size of extruded soybean hull fractions on physicochemical and sensorial properties of high‐fiber pan bread during storage

Food Science and Nutrition

مجلات خارجی 2022 December Volume (10) No (12) Pages (4345-4359)

بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2022 September

اثر کشت‌های آغازگر سویه‌مخلوط تاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2022 January Volume (17) No (6) Pages (153-166)

The effect of food ration bar enriched with β‐alanine, L‐arginine, and Nigella sativa on performance and inflammation following intense military training: A double‐blind randomized clinical trial

Food Science and Nutrition

مجلات خارجی 2021 July Volume (9) No (7) Pages (3512-3520)

Qualitative analysis of the structural, thermal and rheological properties of a plant ice cream based on soy and sesame milks

Food Science and Nutrition

مجلات خارجی 2021 January Volume (9) No (3) Pages (1289-1298)

Providing new formulation for white compound chocolate based on mixture of soy flour, sesame paste, and emulsifier: An optimization study using response surface methodology

Food Science and Nutrition

مجلات خارجی 2021 January Volume (9) No (3) Pages (1432-1440)

Rheological, physical, and sensory properties of non‐fat ice creams as affected by selected fat replacers

Journal of Food Processing and Preservation

مجلات خارجی 2020 November Volume (45) No (1)

Investigation of the rheological, thermal, sensory properties, and particle size distribution of sesame paste white compound chocolate as influenced by the soy flour and emulsifier levels

International Journal of Food Engineering

مجلات خارجی 2020 June Volume (16) No (7)

Optimization of the extrusion process through response surface methodology for improvement in functional and nutritional properties of soybean hull

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2020 May Volume (57) No (11) Pages (4054-4064)

Determination of the anti-yeast activity of Lactobacillus spp. isolated from traditional Iranian cheeses in vitro and in yogurt drink (Doogh)

Scientific Reports

مجلات خارجی 2020 April Volume (10) No (1)

Advances in Multi-component Supramolecular Oleogels- a Review

Food Reviews International

مجلات خارجی 2020 April Volume (38) No (4) Pages (760-782)

Effect of a Designed Compact Food Bar on Maximal Oxygen Uptake (VO2Max) and Exercise Performance in Military Athletes: A Randomized, Single-Blind, Placebo-Controlled Clinical Trial

Iranian Red Crescent Medical Journal

مجلات خارجی 2020 March Volume (22) No (3)

Effect of temperature, time, and asparaginase on acrylamide formation and physicochemical properties of bread

Acta Alimentaria

مجلات خارجی 2019 June Volume (48) No (2) Pages (160-168)

Characteristics of Compact Food bars

Journal of Nutrition, Fasting and Health

مجلات خارجی 2018 September Volume (6) No (3) Pages (125-131)

Effect of total replacement of egg by soymilk and lecithin on physical properties of batter and cake

Food Science and Nutrition

مجلات خارجی 2018 June Volume (6) No (4) Pages (1154-1161)

Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2018 March Volume (13) No (6) Pages (80-91)

Roasting process optimization of walnut kernels for the preparation of walnut cream using Response Surface Methodology

Journal of Nuts

مجلات خارجی 2017 August Volume (8) No (1) Pages (31-40)

Optimization of low-fat set-type yoghurt: effect of altered whey protein to casein ratio, fat content and microbial transglutaminase on rheological and sensorial properties

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2017 July Volume (54) No (8) Pages (2351-2360)

Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2017 July Volume (13) No (3) Pages (66-79)

Rheological and sensory properties of fat reduced vanilla ice creams containing milk protein concentrate (MPC)

Journal of Food Measurement and Characterization

مجلات خارجی 2017 June Volume (11) No (2) Pages (567-575)

Application of genetic algorithm to optimize extrusion condition for soy-based meat analogue texturization

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2017 March Volume (54) No (5) Pages (1119-1125)

Effect of extrusion conditions and storage temperature on texture, colour and acidity of butter

International Journal of Dairy Technology

مجلات خارجی 2016 February Volume (70) No (1) Pages (102-109)

Textural characteristics of pasta enriched with full fat soy flour; An optimization study using Response Surface Methodology

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2016 February Volume (11) No (6) Pages (719-728)

Effect of resistant starch and aging conditions

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2015 December Volume (52) No (12) Pages (8164-8171)

Replacement of Egg in Cake: Effect of Soy Milk on Quality and Sensory Characteristics

Journal of Food Processing and Preservation

مجلات خارجی 2015 December Volume (39) No (6) Pages (574-582)

Evaluation of information technology management roles in sales Food Industries Case Study Food companies Khorasan Razavi

Ciencia e Natura

مجلات خارجی 2015 September Volume (37/4) Pages (70-74)

Baking-drying kinetics of crisp bread: The influence of bran content and baking temperature

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2015 September Volume (11) No (3) Pages (225-235)

Influence of Selected Gums and Pregelatinized Corn Starch on Reduced Fat Mayonnaise: Modeling of Properties by Central Composite Design

Food Biophysics

مجلات خارجی 2015 March Volume (10) No (1) Pages (39-50)

Application of simplex-centroid mixture design to optimize stabilizer combinations for ice cream manufacture

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2015 March Volume (52) No (3) Pages (1480-1488)

Improving Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat UF Feta Cheese Made with Fat Replacers

Journal of Agricultural Science and Technology

مجلات خارجی 2015 February Volume (17) No (1) Pages (121-132)

Influence of different emulsifiers on characteristics of eggless cake containing soy milk: Modeling of physical and sensoryproperties by mixture experimental design

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2014 August Volume (51) No (9) Pages (1697-1710)

Optimization of Physicochemical Properties of Low-Fat Hamburger Formulation Using Blend of Soy Flour, Split-Pea Flour and Wheat Starch as Part of Fat Replacer System

Journal of Food Processing and Preservation

مجلات خارجی 2014 February Volume (38) No (1) Pages (278-288)

Ohmically extracted Zenyan essential oils as natural antioxidant in mayonnaise

International Food Research Journal

مجلات خارجی 2013 October Volume (20) No (6) Pages (3189-3195)

Effects of a novel stabilizer blend and presence of k-carrageenan on some properties of vanilla ice cream during storage

Food Bioscience

مجلات خارجی 2013 September Volume (3) No (1) Pages (10-18)

Optimization of functional properties of three stabilizers and κ-carrageenan in ice cream and study of their synergism

Journal of Agricultural Science and Technology

مجلات خارجی 2013 July Volume (15) No (4) Pages (757-769)

Effects of replacing skim milk powder with soy flour and ball mill refining time on particle size and rheological properties of compound chocolate

Journal of Agricultural Science and Technology

مجلات خارجی 2013 January Volume (15) No (1) Pages (125-135)

Development of Spreadable Halva Fortified with Soy Flour and Optimization of Formulation Using Mixture Design

Journal of Food Quality

مجلات خارجی 2012 December Volume (35) No (6) Pages (390-400)

The effects of adding water and PolyglycerolPolyricinoleate on the texture, appearance and sensory qualities of compound milk chocolate

European Journal of Lipid Science and Technology

مجلات خارجی 2012 November Volume (114) No (12) Pages (1390-1399)

Optimising the ice cream formulation using basil seed gum (Ocimum basilicum L.) as a novel stabiliser to deliver improved processing quality

International Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2012 October Volume (47) No (12) Pages (2655-2661)

Optimization of low-cholesterolelow-fat mayonnaise formulation: Effect of using soy milk and some stabilizer by a mixture design approach

Food Hydrocolloids

مجلات خارجی 2012 August Volume (28) No (2) Pages (344-352)

Soy milk as an emulsifier in mayonnaise: physico-chemical, stability and sensory evaluation

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2012 May Volume (51) No (11) Pages (3341-3347)

Interrelationship between image, dough and Barbari bread characteristics; use of image analysis to predict rheology, quality and shelf life

International Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2012 February Volume (47) No (7) Pages (1354-1360)

Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese

International Journal of Food Properties

مجلات خارجی 2011 July Volume (14) No (4) Pages (697-707)

Application and Functions of Stabilizers in Ice Cream

Food Reviews International

مجلات خارجی 2011 July Volume (27) No (4) Pages (389-407)

Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese

International Journal of Food Engineering

مجلات خارجی 2010 September Volume (6) No (5) Pages (1-11)

Physicochemical and Sensory Properties of Peanut Spreads Fortified with Soyflour

World Applied Sciences Journal

مجلات خارجی 2009 November Volume (7) No (2) Pages (192-196)

Effects of processing variables and full fat soy flour on nutritional and sensory properties of spaghetti using mixture design approach

International Journal of Food Sciences and Nutrition

مجلات خارجی 2009 February No (60) Pages (112-125)

Optimization of direct production method of Concentrated Yoghurt

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2008 October Volume (4) No (4) Pages (45-52)

Optimizing of Fruit Yoghurt Formulation and Evaluating Its Quality During Storage

American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science

مجلات خارجی 2008 March Volume (3) No (6) Pages (922-927)

Effect of some stabilizers on the physicochemical and sensory properties of ice cream type frozen yogurt

American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science

مجلات خارجی 2008 January Volume (4) No (5) Pages (584-589)

EVALUATION THE EFFECT OF MILK TOTAL SOLIDS ON THE RELATIONSHIP BETWEEN GROWTH AND ACTIVITY OF STARTER CULTURES AND QUALITY OF CONCENTRATED YOGHURT

American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science

مجلات خارجی 2007 November

Studying microbial, physiochemical and sensory properties of directly concentrated probiotic yoghurt

African Journal of Agricultural Research

مجلات خارجی 2007 August

Modification of Bostwick method to determine tomato concentrate consistency

Journal of Food Engineering

مجلات خارجی 2007 April Volume (79) No (4) Pages (1483-1486)

Effect of climatic and farm management factors on the quality and nutritional value of produced wheat seeds

ISTA Seed Symposium

کنفرانس های خارجی | 2022-11-02

Evaluation of anti-yeast activity of Lactobacillus strains isolated from traditional Iranian cheeses

6th Asian Federation of Societies for Lactic Acid Bacteria International Symposium (AFSLAB Sym 2018)

کنفرانس های خارجی | 2018-05-05

The effect of liquid improver components on microstructure of Barbari bread

EFFOST Annual meeting 2011 , process- structure- function relationships

کنفرانس های خارجی | 2011-11-09

اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی

اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

کنفرانس های خارجی | 2009-02-11

Optimization of direct production method of Concentrated Yoghurt

world congress of food Science& technology14

کنفرانس های خارجی | 2008-10-19

New Method for measuring of tomato paste consistency

1st international Chester food science & technology conference

کنفرانس های خارجی | 2007-04-11

Studying the Effects of Total Solid Concentration of Milk on Microbial Physiochemical and Sensory Properties of Probiotc Yoghourt

10th Congress of Asian Food

کنفرانس های خارجی | 2007-01-23

Evaluation the Effect of Milk Total Solids on the Relationship Between Growth and Activity of Starter Cultures and Quality of Yoghurt

international conference on innovations in food and bioprocess technologies

کنفرانس های خارجی | 2006-12-12

Effect of variety and harvest time on tomato paste qualitative characteristics

international conference on innovations in food and bioprocess technologies

کنفرانس های خارجی | 2006-12-12

New Method for measuring of tomato paste consistency

international conference on innovations in food and bioprocess technologies

کنفرانس های خارجی | 2006-12-12

اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باآترهای آغازگر و آیفیت ماست غلیظ شده

دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی

کنفرانس های خارجی | 2006-09-12

modification of Bostwik method to determine tomato concentrate consistency

4th international symposium on food rheology and structure

کنفرانس های خارجی | 2006-02-19

Evaluation of the acidified hot-break process effect and heating methods on tomato paste quality

2nd international conference on innovations in food processing technology and engineering

کنفرانس های خارجی | 2005-01-11

factors affecting on acceptance and shelf life of soy - drink

ispuc - III fax transmission

کنفرانس های خارجی | 2000-03-20

optimization of soymilk production methods and formulations

ispuc - III fax transmission

کنفرانس های خارجی | 2000-03-20

optimization of soy - yogurt production according to iranian preference

ispuc - III fax transmission

کنفرانس های خارجی | 2000-03-20

effects of whey utilization on the quality of yogurt

ispuc - III fax transmission

کنفرانس های خارجی | 2000-03-20

بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۴۰۲ دوره (19) شماره (4) صفحات (427-450)

Physicochemical, Structural, and Sensory Characteristic of High Moisture Meat Analog Based on Pea Protein Isolate in Conjunction with Flaxseed Protein Concentrate

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۴۰۱ دوره (19) شماره (130) صفحات (259-268)

Investigation the effect of addition tomato peel and calcium chloride, particle size reduction and pulp distribution on physicochemical and microstructure properties of tomato paste

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۴۰۱ دوره (19) شماره (125) صفحات (315-328)

The effect of psyllium husk and edible colorants (betalain & curcumin) on the stability, physical and sensory properties of Iranian traditional drink (doogh)

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۴۰۰ دوره (18) شماره (119) صفحات (393-409)

اثر فرایند تخمیر و اموا مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم

فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا)

مجلات داخلی | آبان ۱۴۰۰ دوره (9) شماره (1) صفحات (63-79)

تأثیر پکتین با گروههای متوکسیل پایین بر ویژگی های ساختاری گویچه های چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۴۰۰ دوره (18) شماره (116) صفحات (91-102)

The effect of whole tomato thermal pretreatment on the physicochemical properties of tomato paste produced with different degree of brix

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۴۰۰ دوره (18) شماره (115) صفحات (17-22)

بهینه یابی برهمکنش پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف زایی نمونه بهینه

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۴۰۰ دوره (17) شماره (4) صفحات (437-449)

تاثیر برخی جایگزینهای چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۴۰۰ دوره (18) شماره (112) صفحات (97-112)

مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آن‏ها با خامه سنگین

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۹ دوره (17) شماره (104) صفحات (105-114)

تاثیر جیره نظامی غنی از مواد فراسودمند بر استقامت قلبی و ریوی در افراد نظامی: یک کارآزمایی بالینی تصادفی، یک سو کور، کنترل‌دار

طب نظامی - Journal of Military Medicine

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۹ دوره (22) شماره (7) صفحات (1-4)

استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتری‌های بیماری‌زا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک‌های ونکومایسین و جنتامایسین

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۸ دوره (16) شماره (91) صفحات (347-356)

تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

نوآوری در علوم و فناوری غذایی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۸ دوره (11) شماره (1) صفحات (59-73)

بهینه‌سازی فرایند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز به‌روش سطح پاسخ

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۸ دوره (8) شماره (2) صفحات (125-136)

بررسی اثر صمغ‌های زانتان، گوار و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۸ دوره (8) شماره (1) صفحات (1-14)

ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو

فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا)

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۷ دوره (6) شماره (2) صفحات (187-200)

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال در دوغ

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۷ دوره (14) شماره (5) صفحات (829-846)

بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (77) صفحات (89-97)

بررسی میزان برشته‌ کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریان‌پذیری، آنتی‌‌اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته‌ شده

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۷ دوره (7) شماره (2) صفحات (177-196)

بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (76) صفحات (101-115)

تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی

تحقیقات مهندسی صنایع غذایی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۷ دوره (17) شماره (64) صفحات (91-103)

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (74) صفحات (99-107)

تأثیر تغییر نسبت پروتئین‌های سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئین‌های سرم

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (73) صفحات (107-120)

بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (23) صفحات (37-49)

بهینه سازی فرآیند کف پوشی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک‏ کردن با هوای‏ داغ شیر موز

فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا)

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۶

بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موزبه روش کف پوشی با مایکرویو وبررسی خصوصیات پودر

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (2) صفحات (283-296)

شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آبان ۱۳۹۶ دوره (15) شماره (74) صفحات (321-329)

ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۶ دوره (13) شماره (4) صفحات (528-539)

بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (65) صفحات (117-128)

بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (720) صفحات (337-346)

ارزیابی خصوصیات عملکردی و حسی خامه مخلوط گیاهی و لبنی

طلوع بهداشت

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۵ دوره (59) شماره (5) صفحات (180-191)

بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۵ دوره (13) شماره (58) صفحات (195-203)

تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۵ دوره (13) شماره (54)

فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۹۵ دوره (12) شماره (1) صفحات (61-78)

تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۹۵ دوره (26) شماره (1) صفحات (139-148)

بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی پنیر فراسودمند تهیه شده از مخلوط شیرگاو و شیرسویا

طلوع بهداشت

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۴ دوره (14) شماره (6) صفحات (544-551)

بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۴ دوره (12) شماره (49) صفحات (103-112)

تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۴ دوره (11) شماره (5) صفحات (694-706)

بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۴ دوره (12) شماره (48) صفحات (191-201)

بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۴ دوره (4) شماره (2) صفحات (143-152)

بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۹۳ دوره (11) شماره (45) صفحات (111-122)

بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۹۳ دوره (11) شماره (45) صفحات (55-64)

بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۳ دوره (11) شماره (44) صفحات (143-154)

بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۳ دوره (10) شماره (2) صفحات (107-121)

بررسی تاثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۳ دوره (10) شماره (2) صفحات (99-106)

مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۳ دوره (11) شماره (42) صفحات (43-54)

تولید پنیر سفید فراپالایشی آنالوگ با جایگزنی بخشی از چربی شیر با کره گیاهی

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۲ دوره (23) شماره (4) صفحات (545-552)

بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۲ دوره (9) شماره (4) صفحات (304-313)

بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۲ دوره (8) شماره (3) صفحات (229-240)

بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ

نوآوری در علوم و فناوری غذایی

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۲ دوره (5) شماره (3) صفحات (77-90)

امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولیدکیک روغنی

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۲ دوره (8) شماره (2) صفحات (211-220)

بررسی اثر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | تیر ۱۳۹۲ دوره (23) شماره (2) صفحات (259-270)

اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های بیوشیمایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۲ دوره (23) شماره (1) صفحات (59-67)

بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا

طلوع بهداشت

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۱ دوره (11) شماره (4) صفحات (42-50)

بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۱ دوره (9) شماره (36) صفحات (65-76)

تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۱ دوره (6) شماره (35) صفحات (25-34)

بررسی تغییرات خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۱ دوره (8) شماره (1) صفحات (16-29)

بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۱ دوره (8) شماره (1) صفحات (16-29)

بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۰ دوره (7) شماره (4) صفحات (255-262)

اثرات میزان ماده جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست منجمد

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۹۰ دوره (6) شماره (4) صفحات (33-40)

تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۰ دوره (7) شماره (3) صفحات (218-226)

بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۰ دوره (8) شماره (31) صفحات (107-114)

استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۰ دوره (7) شماره (2) صفحات (172-178)

نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۹۰ دوره (21) شماره (1) صفحات (71-82)

بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی آن.

نوآوری در علوم و فناوری غذایی

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۰ دوره (3) شماره (1) صفحات (19-26)

اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (4) صفحات (241-246)

ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (3) صفحات (223-228)

بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (3) صفحات (149-157)

بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۹ دوره (7) شماره (2) صفحات (29-38)

اثرات برخی پایدارکننده‌ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۹ دوره (5) شماره (2) صفحات (1-8)

تأثیر اندازه چغندر و ارتفاع نگهداری آن روی ضایعات وزنی و قندی در طی نگهداری در سیلو

پژوهشهای زراعی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۸۹ دوره (8) شماره (2) صفحات (269-276)

عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (2) صفحات (77-83)

بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (1) صفحات (27-36)

بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانجات قند با استفاده از شیر آهک

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۸ دوره (5) شماره (1) صفحات (57-62)

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | دی ۱۳۸۸ دوره (16) شماره (2) صفحات (23-35)

بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | دی ۱۳۸۸ دوره (16) شماره (1) صفحات (423-429)

بررسی اثر شیر سویا بر زنده ماندن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۸ دوره (16) شماره (1) صفحات (165-174)

فرمولاسیون ماست میوه‌ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری

علوم آب و خاک

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۸ دوره (13) شماره (48) صفحات (251-260)

بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۸۸ دوره (6) شماره (1) صفحات (85-96)

بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۸۷ دوره (15) شماره (6) صفحات (176-187)

اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۷ دوره (4) شماره (1) صفحات (69-77)

بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۸۷ دوره (4) شماره (4) صفحات (45-52)

اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۸۶ دوره (4) شماره (3) صفحات (59-67)

افزایش استحصال کارخانه ای قند از طریق مدلسازی سطح نسبی چغندر قند به عنوان تابعی از وزن چغندر در سیلوها

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۵ دوره (20) شماره (7) صفحات (191-198)

اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۵ دوره (13) شماره (6) صفحات (164-173)

تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۵ دوره (2) شماره (2) صفحات (53-60)

بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب گوجه فرنگی

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | آبان ۱۳۸۵

اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته

علوم آب و خاک

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۴ دوره (9) شماره (4) صفحات (211-221)

بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۴ دوره (1) شماره (1) صفحات (27-34)

بررسی اثر واریته و زمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی رب گوجه فرنگی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۸۴ دوره (1) شماره (1) صفحات (35-43)

بررسی‌ اثر واریته‌ و زمان‌ نگهداری بر‌ ویژگیهای‌ فیزیکی‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۸۴ دوره (1) شماره (1) صفحات (35-43)

بررسی ویژگیهای کیفی واریته های گوجه فرنگی

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | آبان ۱۳۸۲ دوره (10) شماره (3) صفحات (65-76)

اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | تیر ۱۳۸۱ دوره (16) شماره (1) صفحات (135-142)

اصلاح روش اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی به روش بوستویک

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۸۱ دوره (9) شماره (1) صفحات (153-160)

مروری بر روش های ارزیابی ساختار و خصوصیات اجزاء تشکیل دهنده نان

یازدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۴۰۱/۰۴/۱۶

بررسی روشهای کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیهای سبوس گندم

3rd international conference on food industry science, organic farming and food security

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۸/۱۲/۲۲

مروری بر نوشیدنیهای سنتی و نیمه صنعتی با نگاه ویژه به پایداری، خواص مهندسی و کارکردهای سلامت شناختی آنها

ششمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۱۱/۲۶

بررسی نقش مدیریت فناوری اطلاعات در تولید و انبار داری نوین کارخانجات صنایع غذایی ایران مطالعه موردی شرکت های صنایع غذایی استان خراسان رضوی

نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۶/۲۸

بررسی نقش مدیریت فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی ایران مطالعه موردی محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی

نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۶/۲۸

تأثیر دمای خشک کردن و ضخامت کدوحلوایی روی نسبت جذب مجدد آب

پنجمین همایش بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نانو ایران، دانشگاه تهران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۶/۰۶/۰۹

مدلسازی آماریِ فرآیند خشک کردن کدو حلوایی با استفاده از خشک کن بسترسیالِ بخار فوق داغ

پنجمین همایش بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نانو ایران، دانشگاه تهران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۶/۰۶/۰۹

تاثیر صمغ دانه بالنگو و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی بدون چربی

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۷/۲۷

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ویژگی های بافتی و رئولوژیکی بستنی بدون چربی

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۷/۲۷

بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سنتیک خشک کردن کف پوشی شیر موز

سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۳/۱۶

تأثیر زمان برشته کردن بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تکنولوژیک پودر میوه بلوط (Quercus castaneifolia var. castaneifolia)

سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۶/۱۸

بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک

همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۱۰/۱۱

بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی

22 کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ

22 کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی

22 کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

تاثیر آرد کامل سویا بر ویصگیهای فیسیکوشیمیایی خامه صبحانه

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۰

تولید کیک کم کلسترول حاوی آرد سویا و جوانه گندم بعنوان یک میانوعده فراسودمند

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۰

بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار

بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۰/۰۹/۰۱

استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار

بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۰/۰۹/۰۱

بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر

20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۰/۰۹/۰۱

بررسی استفاده از پنیر خامه ای در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ

همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۰/۰۲/۲۰

بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی های کم چربی وانیلی

همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۰/۰۲/۲۰

بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب

اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۱۱/۲۳

بررسی اثر درصد شیر سویا و پکتین بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی

دومین کنفراس ملی غذای عملگر

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۹/۱۱

بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری

هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۷/۲۴

بررسی اثر درصد شیر سویا و ماده جامد کل بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی

هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۷/۲۴

بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده

هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۷/۲۴

بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک

هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۸/۲۳

اثر میزان ماده جامد کل شیر بر رشد و فعالیت باکترهای آغازگر و کیفیت ماست‌غلیظ شده

هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۸/۲۳

بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست معمولی میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری

هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۸/۲۳

بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک

هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۸/۲۳

روش جدید برآورد سطح نسبی چغندر

دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۶/۲۱

نقش پپتید های فعال بیولوژیک حاصل از شیر در تهیه موادغذایی فانکشنال (سلامتی بخش)

دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۶/۲۱

بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده

دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۶/۲۱

روش جدید اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی

دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۶/۲۱

اثر افزایش ماده جامد کل شیر بر روند تخمیر ماست غلیظ شده

شانزدهمین کمگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۱/۲۳

تلخی زدایی و تولید مارمالاد و نوشیدنی از ضایعات حاصل از

شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۱/۲۳

اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست معمولی

شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۱/۲۳

بهینه سازی شرایط فرایند تولید ماست چکیده از شیر تغلیظ شده با هدف حذف ضایعات

همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۴/۰۸/۲۴

اثر واریته‌و‌زمان‌نگهداری‌روی‌ویژگیهای‌شیمیایی‌رب‌گوجه‌‌فرنگی حاصل از چهار واریته

پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۳/۱۲/۱۱

ارزيابي ويژگيهاي فيزيكي و شيميايي رب تهيه شده از واريته هاي گوجه فرنگي

دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۰/۰۷/۱۷

بهینه سازی فرمولاسیون نوشید نی گوجه فرنگی

دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۰/۰۷/۱۷

اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی

دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۰/۰۷/۱۷

اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی

دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۰/۰۷/۱۷

استفاده از عناصر تجزيه و تحليل كمي خطر در سيستم haccp

دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۰/۰۷/۱۷

بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی

دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۰/۰۷/۱۷

اهمیت و کنترل گرفتگی مبدل های حرارتی در صنایع فراوری شیر

نخستین همایش صنعت شیر و فراورده های آن

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۰/۰۱/۰۱