طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره جزء دروس اجباری و مهم
2 هدف کلی آشنایی با مبانی مدیریت کنترل کیفی مواد غذایی
3 شایستگی های پایه آشنایی با علوم پایه و تکنولوژی صنایع غذایی و آمار و احتمالات
4 اهداف یادگیری ایجاد اعتماس به نفس در دانشجویان در استفاده از منابع و نحوه بکاربردن آنها در تولید برای ایجاد مدیریت در تولید محصولات سالم و مورد نیاز مصرف کننده
5 روش تدریس استفاده از منابع معتبر و مقالات مروری مهم براساس نوع موضوع، بحث و تبادل نظر در مورد مباحث مطرح شده
6 وظایف دانشجو شرکت منظم در کلاس، رعایت نظم و ترتیب، مطالعه مطالب جلسات قبل جهت پاسخگویی به سوالات شفاهی، شرکت در مباحث کلاس انجام و ارائه پروژه
7 منبع 1- مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تألیف مهندس رسول پایان 2- کاربرد سیستمهای کنترل کیفیت با استفاده از روشهای آماری، تألیف حامدرضا طارقیان 3- کنترل کیفیت ، ترجمه مهندس کاظم نقندریان 4- Quality Control for the food industry, Kramer, AAmihud,1973 and Herschdoerfer,1984 5-Statistical Process control, 1996
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات سمعی و بصری
9 نحوه ارزشیابی حضور و غیاب، آمادگی جهت پاسخ به سوالات شفاهی طی دوره، آزمون میان ترم، آزمون پایان ترم و ارائه پروژه
10 فایل Pdf File