1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جزء دروس اجباری و مهم |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مبانی مدیریت کنترل کیفی مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با علوم پایه و تکنولوژی صنایع غذایی و آمار و احتمالات |
4 |
اهداف یادگیری |
ایجاد اعتماس به نفس در دانشجویان در استفاده از منابع و نحوه بکاربردن آنها در تولید برای ایجاد مدیریت در تولید محصولات سالم و مورد نیاز مصرف کننده |
5 |
روش تدریس |
استفاده از منابع معتبر و مقالات مروری مهم براساس نوع موضوع، بحث و تبادل نظر در مورد مباحث مطرح شده |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت منظم در کلاس، رعایت نظم و ترتیب، مطالعه مطالب جلسات قبل جهت پاسخگویی به سوالات شفاهی، شرکت در مباحث کلاس انجام و ارائه پروژه |
7 |
منبع |
1- مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تألیف مهندس رسول پایان
2- کاربرد سیستمهای کنترل کیفیت با استفاده از روشهای آماری، تألیف حامدرضا طارقیان
3- کنترل کیفیت ، ترجمه مهندس کاظم نقندریان
4- Quality Control for the food industry, Kramer, AAmihud,1973 and Herschdoerfer,1984
5-Statistical Process control, 1996 |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات سمعی و بصری |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور و غیاب، آمادگی جهت پاسخ به سوالات شفاهی طی دوره، آزمون میان ترم، آزمون پایان ترم و ارائه پروژه |
10 |
فایل |
Pdf File |