1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختیاری |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مسائل روز در زمینه محصولات لبنی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با شیمی و تکنولوژی محصولات لبنی |
4 |
اهداف یادگیری |
ایجاد توانمندی در شناخت ساختار محصولات لبنی و شناخت راه های افزایش کیفیت این محصوات بخصوص ایجاد تنوع در طعم محصولات لبنی |
5 |
روش تدریس |
ارائه توسط دانشجو و استاد و بحث در زمینه موضوعات |
6 |
وظایف دانشجو |
بررسی منابع در زمینه های مشخص شده و ارائه آن در کلاس |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
تمام سیستم های مجازی |
8 |
نحوه ارزشیابی |
10 نمره حضور و ارائه در کلاس و 10 نمره امتحان نهایی |
9 |
منبع |
کلیه مقالات در زمینه محصولات لبنی |