طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس اختیاری
2 هدف کلی آشنایی با مسائل روز در زمینه محصولات لبنی
3 شایستگی های پایه آشنایی با شیمی و تکنولوژی محصولات لبنی
4 اهداف یادگیری ایجاد توانمندی در شناخت ساختار محصولات لبنی و شناخت راه های افزایش کیفیت این محصوات بخصوص ایجاد تنوع در طعم محصولات لبنی
5 روش تدریس ارائه توسط دانشجو و استاد و بحث در زمینه موضوعات
6 وظایف دانشجو بررسی منابع در زمینه های مشخص شده و ارائه آن در کلاس
7 مواد و امکانات آموزشی تمام سیستم های مجازی
8 نحوه ارزشیابی 10 نمره حضور و ارائه در کلاس و 10 نمره امتحان نهایی
9 منبع کلیه مقالات در زمینه محصولات لبنی