طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اجباری
2 هدف کلی آشنایی در استفاده از منابع و نحوه مدیریت اطلاعات در جهت ایجاد ، حفظ و ارتقاء کیفیت مواد غدایی
3 شایستگی های پایه آشنایی با تکنولوژی های تولید مواد غذایی و دروس پایه کنترل کیفیت مواد غذایی
4 اهداف یادگیری ایجاد توانمندی علمی و عملی در تعریف و ایجاد مدیریت تضمین کیفی در واحدهای صنعتی
5 وظایف دانشجو فراگیری مبانی پایه و تعریف و ارائه مدیریت تضمین کیفی برای تولید یک ماده غذایی
6 منبع
7 مواد و امکانات آموزشی کلاس با امکانات کامپیوتری و بازدید از واحدهای صنعتی
8 نحوه ارزشیابی 10 نمره برای ارائه و مشارکت در مباحث کلاسی و 10 نمره نیز برای امتحان نهایی که به صورت جزوه باز می باشد
9 فایل Pdf File