1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختیاری |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اهمیت ویژگی های حسی در صنایع غذایی و روش های آزمون و کاربرد آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
تکنولوژی های مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
توانمندسازی و کاربرد ارزیابی های حسی در کنترل کیفی و برند سازی |
5 |
روش تدریس |
تدریس مبانی پایه و انجام پروژه های کاربردی براساس مبانی ارائه شده |
6 |
وظایف دانشجو |
اجرای کامل یک پروژه برای استفاده از مبانی ارائه شده در صنعت |
7 |
منبع |
کلیه مقالات روز منتشرشده در این زمینه |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
آزمایشگاه حسی مواد غذایی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه پروژه |
10 |
فایل |
Pdf File |