طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس اختیاری
2 هدف کلی آشنایی با اهمیت ویژگی های حسی در صنایع غذایی و روش های آزمون و کاربرد آنها
3 شایستگی های پایه تکنولوژی های مواد غذایی
4 اهداف یادگیری توانمندسازی و کاربرد ارزیابی های حسی در کنترل کیفی و برند سازی
5 روش تدریس تدریس مبانی پایه و انجام پروژه های کاربردی براساس مبانی ارائه شده
6 وظایف دانشجو اجرای کامل یک پروژه برای استفاده از مبانی ارائه شده در صنعت
7 منبع کلیه مقالات روز منتشرشده در این زمینه
8 مواد و امکانات آموزشی آزمایشگاه حسی مواد غذایی
9 نحوه ارزشیابی ارائه پروژه
10 فایل Pdf File