| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | جزء دروس اجباری و مهم | 
																			
											| 2 | هدف کلی | آشنایی با مبانی مدیریت کنترل کیفی مواد غذایی | 
																			
											| 3 | شایستگی های پایه | آشنایی با علوم پایه و تکنولوژی صنایع غذایی و آمار و احتمالات | 
																			
											| 4 | اهداف یادگیری | ایجاد اعتماس به نفس در دانشجویان در استفاده از منابع و نحوه بکاربردن آنها در تولید برای ایجاد مدیریت در تولید محصولات سالم و مورد نیاز مصرف کننده | 
																			
											| 5 | روش تدریس | استفاده از منابع معتبر و مقالات مروری مهم براساس نوع موضوع، بحث و تبادل نظر در مورد مباحث مطرح شده | 
																			
											| 6 | وظایف دانشجو | شرکت منظم در کلاس، رعایت نظم و ترتیب، مطالعه مطالب جلسات قبل جهت پاسخگویی به سوالات شفاهی، شرکت در مباحث کلاس انجام و ارائه پروژه | 
																			
											| 7 | منبع | 1- مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تألیف مهندس رسول پایان
2- کاربرد سیستمهای کنترل کیفیت با استفاده از روشهای آماری، تألیف حامدرضا طارقیان
3- کنترل کیفیت ، ترجمه مهندس کاظم نقندریان
4- Quality Control for the food industry, Kramer, AAmihud,1973 and Herschdoerfer,1984
5-Statistical Process control, 1996 | 
																			
											| 8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات سمعی و بصری | 
																			
											| 9 | نحوه ارزشیابی | حضور و غیاب، آمادگی جهت پاسخ به سوالات شفاهی طی دوره، آزمون میان ترم، آزمون پایان ترم و ارائه پروژه | 
																			
											| 10 | فایل | Pdf File |