| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختیاری |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی با مسائل روز در زمینه محصولات لبنی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با شیمی و تکنولوژی محصولات لبنی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
ایجاد توانمندی در شناخت ساختار محصولات لبنی و شناخت راه های افزایش کیفیت این محصوات بخصوص ایجاد تنوع در طعم محصولات لبنی |
| 5 |
روش تدریس |
ارائه توسط دانشجو و استاد و بحث در زمینه موضوعات |
| 6 |
وظایف دانشجو |
بررسی منابع در زمینه های مشخص شده و ارائه آن در کلاس |
| 7 |
مواد و امکانات آموزشی |
تمام سیستم های مجازی |
| 8 |
نحوه ارزشیابی |
10 نمره حضور و ارائه در کلاس و 10 نمره امتحان نهایی |
| 9 |
منبع |
کلیه مقالات در زمینه محصولات لبنی |