دکتر مصطفی مظاهری طهرانی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه
2 اصول مهم در فرمولاسیون
3 اصول مهم در فرمولاسیون
4 کلوئید های غذایی
5 ترکیبات مهم در فرمولاسیون
6 امولسیون کننده های غذایی
7 واکنش بین امولسیفایرها و کربوهیدرات ها
8 واکنش بین امولسیفایرها و کربوهیدرات ها
9 واکنش بین امولسیفایرها و پروتئین ها
10 واکنش بین امولسیفایرها و پروتئین ها
11 کاربرد امولسیون کننده ها در فراورده های لبنی
12 کاربرد امولسیون کننده ها در فراورده های نانوایی
13 کاربرد امولسیون کننده ها در فراورده های قنادی
14 کاربرد امولسیون کننده ها در فراورده های مارگارین
15 کاربرد امولسیون کننده ها در فراورده های اسپریدها