سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه وآشنایی با تعاریف و اصطلاحات- محورهای فعالیت بهداشت محیط و مفاهیم سلامتی و بیماری
2 غذا، بهداشت مواد غذایی و عوارض ناشی از مصرف غذاهای آلوده
3 راهکارهای کنترل منبع بیماری
4 پیشگیری از بیماریهای منتقله از محیط
5 راه های آلودگی مواد غذایی
6 بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی
7 اصول بهداشت فردی و مخاطرات شغلی
8 بهداشت آب در صنایع غذایی
9 روشهای تصفیه آب
10 استانداردهای آب شرب و آب مورد نیاز کارخانه های صنایع غذایی
11 بهداشت هوا و آلودگی ها و اثرات آن و اهمیت آن در صنایع مواد غذایی
12 ساماندهی زباله ها و پساب صنعتی کارخانه های مواد غذایی روشهای دفع و تصفیه فاضلاب
13 روشهای دفع و تصفیه فاضلاب
14 بهداشت آشپزخانه و انبارها و مکان های تولید و فرآوری مواد غذایی
15 انواع پاک کننده ها
16 وسایل، امکانات و روشهای بهداشتی کردن تجهیزات و محیط غذا
17 خصوصیات و ویژگیهای پاک کننده ها در صنایع مواد غذایی
18 انواع حشرات و جوندگان و پرندگان در محیط های غذایی
19 روشهای کنترل حشرات و جوندگان
20 مسائل زیست محیطی در تولید مواد غذایی