| 1 |
مقدمه وآشنایی با تعاریف و اصطلاحات- محورهای فعالیت بهداشت محیط و مفاهیم سلامتی و بیماری |
|
| 2 |
غذا، بهداشت مواد غذایی و عوارض ناشی از مصرف غذاهای آلوده |
|
| 3 |
راهکارهای کنترل منبع بیماری |
|
| 4 |
پیشگیری از بیماریهای منتقله از محیط |
|
| 5 |
راه های آلودگی مواد غذایی |
|
| 6 |
بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی |
|
| 7 |
اصول بهداشت فردی و مخاطرات شغلی |
|
| 8 |
بهداشت آب در صنایع غذایی |
|
| 9 |
روشهای تصفیه آب |
|
| 10 |
استانداردهای آب شرب و آب مورد نیاز کارخانه های صنایع غذایی |
|
| 11 |
بهداشت هوا و آلودگی ها و اثرات آن و اهمیت آن در صنایع مواد غذایی |
|
| 12 |
ساماندهی زباله ها و پساب صنعتی کارخانه های مواد غذایی روشهای دفع و تصفیه فاضلاب |
|
| 13 |
روشهای دفع و تصفیه فاضلاب |
|
| 14 |
بهداشت آشپزخانه و انبارها و مکان های تولید و فرآوری مواد غذایی |
|
| 15 |
انواع پاک کننده ها |
|
| 16 |
وسایل، امکانات و روشهای بهداشتی کردن تجهیزات و محیط غذا |
|
| 17 |
خصوصیات و ویژگیهای پاک کننده ها در صنایع مواد غذایی |
|
| 18 |
انواع حشرات و جوندگان و پرندگان در محیط های غذایی |
|
| 19 |
روشهای کنترل حشرات و جوندگان |
|
| 20 |
مسائل زیست محیطی در تولید مواد غذایی |
|