1 |
مقدمه وآشنایی با تعاریف و اصطلاحات- محورهای فعالیت بهداشت محیط و مفاهیم سلامتی و بیماری |
|
2 |
غذا، بهداشت مواد غذایی و عوارض ناشی از مصرف غذاهای آلوده |
|
3 |
راهکارهای کنترل منبع بیماری |
|
4 |
پیشگیری از بیماریهای منتقله از محیط |
|
5 |
راه های آلودگی مواد غذایی |
|
6 |
بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی |
|
7 |
اصول بهداشت فردی و مخاطرات شغلی |
|
8 |
بهداشت آب در صنایع غذایی |
|
9 |
روشهای تصفیه آب |
|
10 |
استانداردهای آب شرب و آب مورد نیاز کارخانه های صنایع غذایی |
|
11 |
بهداشت هوا و آلودگی ها و اثرات آن و اهمیت آن در صنایع مواد غذایی |
|
12 |
ساماندهی زباله ها و پساب صنعتی کارخانه های مواد غذایی روشهای دفع و تصفیه فاضلاب |
|
13 |
روشهای دفع و تصفیه فاضلاب |
|
14 |
بهداشت آشپزخانه و انبارها و مکان های تولید و فرآوری مواد غذایی |
|
15 |
انواع پاک کننده ها |
|
16 |
وسایل، امکانات و روشهای بهداشتی کردن تجهیزات و محیط غذا |
|
17 |
خصوصیات و ویژگیهای پاک کننده ها در صنایع مواد غذایی |
|
18 |
انواع حشرات و جوندگان و پرندگان در محیط های غذایی |
|
19 |
روشهای کنترل حشرات و جوندگان |
|
20 |
مسائل زیست محیطی در تولید مواد غذایی |
|