سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه آشنایی با سازمان های ملی و بین المللی قانونگذار
2 آشنایی با استاندارهای ملی و بین المللی - جستجوی اینترنتی سایت های سازمانهای ملی و بین المللی قانونگذاری
3 افزودنیهای مجاز خوراکی - مقایسه حدود مصرف افزودنی ها با حدود مجاز استانداردها
4 انواع تقلبات مواد غذایی - ریسک های سلامتی تقلبات
5 سازمانهای مسول نظارت بر تشخیص تقلبات مواد غذایی
6 روشهای فیزیکی، شیمیایی و دستگاهی تشخیص تقلبات مواد غذایی - روشهای ارزیابی سریع تقلبات
7 انواع تقلبات در مواد غذایی با منشاء کشاورزی و دامی
8 ضرورت و مراحل تدوین استانداردها
9 سطوح مختلف استاندارد - استخراج استانداردهای مختلف و مقایسه آنها
10 استاندارد های ایزو و کدکس مواد غذایی
11 استاندارد های فنی و بهداشتی کارخانه های مواد غذایی
12 استانداردهای کارخانه ای
13 استانداردهای ملی - ضوابط بهداشتی و فنی صنایع غذایی
14 استاندارد های مدیریت و کنترل کیفیت مواد غذایی - استاندارد های زیست محیطی
15 استاندارد های مدیریت کیفیت
16 ضوابط بهداشتی مراکز تولیدی