1 |
مقدمه آشنایی با سازمان های ملی و بین المللی قانونگذار |
|
2 |
آشنایی با استاندارهای ملی و بین المللی - جستجوی اینترنتی سایت های سازمانهای ملی و بین المللی قانونگذاری |
|
3 |
افزودنیهای مجاز خوراکی - مقایسه حدود مصرف افزودنی ها با حدود مجاز استانداردها |
|
4 |
انواع تقلبات مواد غذایی - ریسک های سلامتی تقلبات |
|
5 |
سازمانهای مسول نظارت بر تشخیص تقلبات مواد غذایی |
|
6 |
روشهای فیزیکی، شیمیایی و دستگاهی تشخیص تقلبات مواد غذایی - روشهای ارزیابی سریع تقلبات |
|
7 |
انواع تقلبات در مواد غذایی با منشاء کشاورزی و دامی |
|
8 |
ضرورت و مراحل تدوین استانداردها |
|
9 |
سطوح مختلف استاندارد - استخراج استانداردهای مختلف و مقایسه آنها |
|
10 |
استاندارد های ایزو و کدکس مواد غذایی |
|
11 |
استاندارد های فنی و بهداشتی کارخانه های مواد غذایی |
|
12 |
استانداردهای کارخانه ای |
|
13 |
استانداردهای ملی - ضوابط بهداشتی و فنی صنایع غذایی |
|
14 |
استاندارد های مدیریت و کنترل کیفیت مواد غذایی - استاندارد های زیست محیطی |
|
15 |
استاندارد های مدیریت کیفیت |
|
16 |
ضوابط بهداشتی مراکز تولیدی |
|