# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | فایل | Pdf File |
2 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | بهداشت و ایمنی کارگاه مقطع کارشناسی |
3 | هدف کلی | آشنایی با شرایط بهداشتی محیط و کارگران کارخانجات صنایع غذایی |
4 | شایستگی های پایه | گذراندن دروس هم نیاز مقطع کارشناسی |
5 | اهداف یادگیری | موجود در سرفصل دروس |
6 | روش تدریس | آنلاین و آفلاین |
7 | وظایف دانشجو | حضور به موقع و فعال تکالیف کلاسی سمینار و پروژه |
8 | منبع | موجود در سرفصل دروس |
9 | مواد و امکانات آموزشی | لپتاپ و تلفن همراه |
10 | نحوه ارزشیابی | آنلاین و آفلاین |