کتاب ها

1

میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 1

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۷/۰۵
2

میکروبیولوژی غذایی کاربردی و ازمایشگاهی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
3

میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 2

پنجم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۹/۰۹
4

تکنولوژی شیر و فرآورده‏های لبنی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
5

صنایع غذایی نوین

اول | خارج دانشگاه-پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان | ۱۳۸۹/۱۰/۰۱
6

روش های PCR در مواد غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
7

تکنیک های ملکولی در بوم شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
8

فراوری مواد غذایی با فشار بالا

اول | خارج دانشگاه-انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۹۰/۱۰/۰۱
9

کاربرد آمار پیشرفته در علوم و تکنولوژی مواد غذایی

اول | خارج دانشگاه-نی نگار | ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
10

اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۸/۰۳/۰۱