لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 بهداشت و ایمنی کارگاه علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 قارچ شناسی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 کارآموزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 میکرو بیولوژی عمومی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
5 میکروبیولوژی عمومی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
6 میکروبیولوژی عمومی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
7 میکروبیولوژی عمومی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
8 میکروبیولوژی عمومی خاکشناسی کارشناسی
9 میکروبیولوژی عمومی خاکشناسی کارشناسی
10 میکروبیولوژی عمومی علوم باغبانی ومهندسی فضای سبز کارشناسی
11 میکروبیولوژی عمومی علوم باغبانی ومهندسی فضای سبز کارشناسی
12 میکروبیولوژی عمومی محيط زيست کارشناسی
13 میکروبیولوژی عمومی علوم دامي کارشناسی
14 میکروبیولوژی مواد غذایی -1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
15 بیوتکنولوژی غذائی مهندسي شيمي کارشناسی ارشد
16 سمینار -1 علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
17 فیزیولوژی میکروارگانیزمها علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
18 قارج شناسی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
19 قارچ شناسی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
20 میکرو بیولوژی صنعتی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
21 میکرو بیولوژی صنعتی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
22 میکروبیولوژی پیشرفته مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
23 میکروبیولوژی پیشرفته مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
24 میکروبیولوژی صنعتی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
25 اکولوژی میکروبی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
26 باکتری شناسی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
27 بیوتکنولوژی تکمیلی زيست شناسي دکتری (Ph.D)
28 روشها و ابزارهای بیولوژیکی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
29 روشهاوابزار های بیولوژیکی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
30 قارچ شناسی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
31 قارچ شناسی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
32 میکرو بیولوژی موادغذایی تکمیلی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
33 میکروبیولوژی پیشرفته مواد غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)