فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۶۸

غربالگری باسیلوس های جدا شده از لجن لبنی به منظور تولید آنزیم سلولاز و بهینه سازی تولید آن در بستر کشت حاوی تفاله قهوه

علی مطلق حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۲/۰۲

تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختاری و ضد میکروبی نانوالیاف پلی کاپرولاکتون با تکنیک الکتروریسی حامل نانوذرات نایسین؛ پتانسیل کاربرد آن در بسته بندی های زیست تخریب پذیر نشاسته به منظور افزایش زمان نگهداری پنیر

مهسا سلطانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۲۴

بررسی افزایش راندمان عصاره گیری برگ، لاتکس و ژل گیاه آلوئه ورا به روش اولتراسوند: مطالعه ساختار و ویژگی های شیمیایی، سمیت سلولی و فعالیت ضد میکروبی آن ها علیه برخی از میکروارگانیسم های بیماری زای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی

زهرا دهقان بناوکی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

بررسی اثر تیمارهای آنزیمی و اسیدی جهت تولید گاما آمینوبوتیریک اسید (گابا) توسط سویه منتخب باکتری های اسید لاکتیک در محیط کشت حاوی ضایعات قهوه

پیام آلبویه
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

بررسی کشت همراه باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 و مخمر ساکارومایسس سرویزیه ptcc5052 جهت بهینه سازی شرایط تولید پپتید زیست فعال در بستر لجن لبنی و مطالعه خواص بیولوژیکی آن

علیرضا حیدریان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۰۴

جداسازی و شناسایی باکتریوفاژهای آلوده کننده از لجن سپراتور و باکتوفیوژ و ارزیابی ویژگی های ضدباکتریایی و عملکردی آن ها در شرایط برون تنی

فاطمه مصلائی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۴/۰۷

تولید فیلم ضدمیکروبی- خوراکی دولایه بر پایه کیتوزان / موسیلاژ گل ختمی خبازی (malva sylvestris)در ترکیب با اسانس گیاه برازمبل (salvia abrotanoides) جهت افزایش نگهداری فیله سینه مرغ در دمای یخچال

زینب جادری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

طراحی و ساخت یک زیست حسگر الکتروشیمیایی به منظور شناسایی آنزیم میکروکوکال نوکلئاز باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در شیر

سمیه صحرانشین سامانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

اثر آدامس حاوی کورکومین و لاکتوفرین نانوریزپوشانی شده بر روی تولید و زنده مانی بیوفیلم های دهانی (پلی میکروبی و تک گونه)

پریسا حبیبی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۱۹

بهینه سازی بستر حاوی ضایعات قهوه به روش تخمیر غوطه وری جهت تولید آنزیم زایلاناز از آسپرژیلوس نایجر ptcc 5010

فاطمه ابراهیمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲

بررسی رشد و زنده مانی لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17 - 4 به همراه ویتامین d ریزپوشانی شده با تیمار اولتراسونیک و تعیین پایداری آن در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش

بهاره فروزان نیا
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲

بررسی اثرات اگزوپلی‌ساکارید باکتری‌های اسید لاکتیک بر توکسین‌های باکتری‌ها و باکتریوسین‌ها از نقطه نظر کیفیت و ایمنی مواد غذایی

مجتبی آذری انپار
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

طراحی یک استراتژی جدید مبتنی بر حساسیت جانبی برای افزایش فعالیت آنتی بیوتیکی در برابر سویه های مقاوم به فلوروکینولون در کامپیلوباکتر ژژونی

حدیثه زندرجبی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۵/۳۰

کاربرد شبیه‌سازی دینامیک مولکولی در بهبود ویژگی‌های عملکردی نیسین و ارزیابی خصوصیات آن به صورت آزاد و ترکیب با لاکتوفرین و مقایسه با نمونه تجاری.

نگین غظنفری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۴/۱۴

بررسی اثر پپتید تاناتین در جلوگیری از تشکیل بیوفیلم و مهار بیان ژن های بیماریزا در باکتری listeria monocytoges atcc 19115

ارزو روحی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۰/۲۹

بهینه سازی شرایط تولید بتا گلوکان و استخراج آن از مخمر ساکارومایسس سرویزیه ptcc 5052 در محیط کشت لجن لبنی و بررسی تاثیر آن بر کاهش میزان آفلاتوکسین m1 در آزمایشگاه و سیستم مدل غذایی

مهدیه بحراسمانی کوهستانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۰/۱۵

تولید سلولاز در باکتری باسیلوس سرئوس بومی از طریق جایگزینی ژن سلولاز با ژن پروتئاز ذاتی باکتری

زینب فرهنگی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۸

بهینه‌سازی میزان تولید گاما آمینو بوتیریک اسید توسط باکتری lactobacillus brevis pml1 تحت تنش فشار بالا (hpp) به روش سطح پاسخ (rsm)

عاطفه غفوریان نسب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۲۱

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی پپتید بوفورین i ، بیان آن در فضای پری پلاسمیک باکتری e. coli و تولید نانوالیاف کیتوزان – پلی اتیلن اکساید حامل بوفورینi نوترکیب به روش الکتروریسی: تعیین ویژگی های ضد میکروبی، ساختاری و عملکردی آن ها

سحر روشنک
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۶/۱۷

بررسی اثر تنش گرسنگی بر پروفایل متابولیتی سویه پروبیوتیکlactobacillus fermentum strain4-17 ایزوله شده از ترخینه، و ارزیابی اثر سمیت سلولی باکتریوسین تولید شده و ویتامین d3 بر رده سلولی mt2

عاطفه اسعدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۱۲

شناسایی و جداسازی کپک های کیک روغنی برپایه روش های کشت و ملکولی و مدل سازی جوانه زنی و سرعت رشد قطری دو کپک عمده عامل فساد

حسن نخچیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۷/۳۰

بررسی اثر روش‌های مایکروویو و میدان الکتریکی پالسی بر استخراج اسانس دانه گشنیز (coriandrum sativum l.) و اندازه‌گیری خاصیت ضد میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس

نگین غظنفری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۶/۲۵

تولید پوشش های خوراکی بر پایه پلی گلوتامیک اسید/ پلی لیزین حاوی سویه های پروبیوتیک تولید کننده گابا

مژده کریمی حسین آبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۱۷

بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه

فریده سنائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۳

بررسی اثر تیمارهای پلاسمای سرد و پرتو فرابنفش (uv) بر بار میکروبی و زمان ماندگاری برش های کالباس مرغ آماده مصرف

فاطمه زراعت پیشه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۳

فیلم ضدمیکروبی- خوراکی دولایه بر پایه ژلاتین- صمغ کندر (boswellia carteri) در ترکیب با اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (hyssopus officinalis l) جهت افزایش ماندگاری گوشت شترمرغ در دمای یخچال

مطهره پیرنیا
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵

بیان آلرژن نوترکیب ama r 2 در باکتری lactococcus lactis nz1330 به منظور تولید بستنی عملگر با قابلیت ایمونوتراپی

علیرضا وسیعی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۹/۱۳

بررسی اثر مخمر saccharomyces cerevisiae (ptcc 5052) تیمارنشده و تیمار شده با اسید و حرارت بر میزان تولید رنگدانه و کاهش سیترینین تولید شده توسط کپک monascus purpureus (ptcc 5303)

هدیه داودی مقدم
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۶/۲۷

بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری lactobacillus brevis و بهینه سازی تولید گاما آمینو بوتیریک اسید تولید شده توسط این سویه در محیط کشت پایه لجن لبنی

فرشته فلاح
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۱۶

تولید فیلم خوراکی ضدمیکروبی حاوی گابا بر پایة پروتئین سویای تخمیر شده به همراه اینولین

زهرا زارعی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۱۶

ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمز و انواع روش های خشک کردن (هوای داغ، تحت خلاء و ترکیبی خلاء و فراصوت) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شتر مرغ

سحر نایبندی آتشی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۴/۳۰

فرمولاسیون و تعیین ویژگی های پوشش های خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ تخم دانه ریحان و در ترکیب با اسانس های گیاهی زردچوبه و برگ ریحان ، و بررسی اثر آن ها بر ایمنی و افزایش زمان ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال

افسانه سمیعی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۵/۱۵

بررسی اثر زمان خواب گندم و جوانه گندم تخمیر شده بر خصوصیات میکروبی، فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سبوس دار سنتی

آرزو حامدیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۲/۲۶

بررسی اثر تنش نمک، سرما و اولتراسوند بر تولید آنزیم پروتئاز قلیایی در سویه های باسیلوس جداسازی شده از لجن لبنی

سپیده صداقت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۹

بررسی تاثیر پودر جوانه گندم ساده و تخمیر شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر

سهیلا احمدیان مسک
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۹

بررسی اثر سویه های باسیلوس استخراج شده از لجن لبنی در کاهش آمین های بیوژنیک )هیستامین( به روش الایزا

عاطفه اسعدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

ساخت دستگاه کف ساز وبررسی پایداری کف شیر موز و مقایسه و بهینه سازی روش های خشک کردن کف پوشی( آون ، مایکرویو و خشک کن انجمادی) برای تولید پودر شیر موز

فاطمه پورحاجی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۷/۰۵

تولید زیتون تخمیری پروبیوتیک توسط باکتریlactobacilus plantarum و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

موسی حمیدآبادی شراهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

جداسازی وشناسایی گونه‏های جنس (باسیلوس) مولد پروتئاز قلیایی در لجن باکتوفیوژ و سپراتور با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی

مریم طلوع نداف آبکوهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

بهینه سازی برخی پارامترها در خشک کردن پاششی عصاره ‏زرشک (‏berberis vulgaris‏) با استفاده از روش سطح پاسخ

عاطفه قلاسی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۴/۲۰

بهینه سازی رشد و تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری rhizobium radiobacter در محیط کشت لجن لبنی

الهام اسکندری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۱۶

تولید پوشش خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ دانه "بارهنگ کبیر" در ترکیب با اسانس های شوید و ترخون: بررسی ویژگی ها و کاربرد آن در گوشت گاو

بهروز علی زاده بهبهانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۸/۲۶

بررسی اثر مانان مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر ساختار و خواص بیوفیلم خوراکی بر پایه ژلاتین

آنّا عبدالشاهی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۳/۲۵

مقایسه روش های استخراج عصاره ساقه گیاه دم اسب کبیر ( equisetum telmateia ehrh. ) با استفاده از روش سیال فوق بحرانی و ماسراسیون و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر برخی میکروارگانیسم های شاخص مسمومیت و عفونت غذایی

مرضیه یگانگی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۲/۰۴

پیش‏ فرآوری سورگوم جهت استخراج بتاگلوکان با استفاده از امواج فراصوت و کاربرد این ماده به‏ عنوان جایگزین چربی در کیک روغنی بدون گلوتن

فریبا نقی پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۰/۰۹

مقایسه روش‌های استخراج ترکیبات ضد میکروبی از برگ گیاه کنگر فرنگی (cynara scolymus) توسط روش سیال فوق بحرانی و ماسراسیون و بررسی اثر آن بر جمعیت میکروارگانیسم‌های شاخص مسمومیت و عفونت غذایی

سهیلا کلاهی مرند
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۸/۲۴

: بهینه سازی تولید و استخراج آنزیم لیپاز از سویه آسپرژیلوس نایجر با استفاده از ضایعات میوه خرما و تثبیت آن جهت کاربرد در صنایع غذایی

مهدیه قمری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۲۰

جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی از شیر خام شتر ایرانی (camelus dromedarius) و بررسی خواص عملکردی آن

نفیسه دعوتی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۲/۱۰

مقایسه استفاده از روش های خیساندن و اولتراسوند در عصاره گیری از چغندر قرمز(beta vulgaris l.) و ارزیابی تاثیر این عصاره ها بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و پتانسیل سین بیوتیکی در ماست

آزاده ظهوری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

بررسی اثر درصد های مختلف جو جوانه زده به عنوان محرک تولید آنزیم آلفا آمیلاز توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه ptcc 5164 در بستره کشت جامد بلغور جو

هانیه بیات
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

بررسی اثر آنزیم لیپاز در فرآیند تولید نان بربری به روش مستقیم و اسفنج وخمیر

محسن صالح آبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

بررسی اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (map) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه

سارا خسروشاهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

بررسی فعالیّت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی میوه سپستان(cordia myxa) بر میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی

مطهره پیرنیا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

مقایسه میزان استخراج عصاره های آبی و اتانولی میوه درخت کاج (pinus elderica )توسط دو روش خیساندن و اولتراسوند و بررسی اثر ضد میکروبی آن ها بر میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

هانیه کاشانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

بررسی خصوصیات و بهینه سازی استخراج بیوامولسیفایر مانان از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس و کاربرد آن در یک سیستم امولسیونی مدل

جلال محمدزاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

امکان سنجی جداسازی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد و بررسی بهینه سازی شرایط تولید آنزیم لیپاز در یک سیستم کشت غوطه وری

وجیهه زارع باقی آباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۱۵

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز، کتیرا و گلیسرول بر ویژگیهای فیزیکی ورقه های خوراکی تولید شده بر پایه کدو مسمایی

اصغر ترابی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۲/۰۹

تولید و تعیین خصوصیات فیلم های خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ دانه \\

محمد جوکی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۱۲/۱۷

بررسی اثر شوک فراصوت و شوک حرارتی بر مرفولوژی باکتری های پروبیوتیک اثر حرارت و ترکیبات بازدارنده بر روی باکتری های سرمادوست و آنزیم های پروتئولتیک و لیپولتیک

شهناز افشاریان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۰۹

جداسازی و شناسایی باکتری های جنس لاکتوباسیلوس

علیرضا وسیعی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۰/۲۳

تولید ماده غذایی پروبیوتیکی به عنوان کاندیدی جهت ایمونوتراپی

لیلا روزبه نصیرائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۹/۳۰

بررسی قابلیت ضد میکروبی جدایه های انتروکوکوس از پنیر سنتی کردی

مهسا نقاشان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۲۹

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ کرفس کوهی (kelussia odoratissima) بر میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

مریم حیدری سورشجانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۲۴

بررسی اثر ضد قارچی عصاره برگ گیاه حرا) avicennia marina ( در شرایط آزمایشگاهی

بهروز علی زاده بهبهانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۲/۱۶

بررسی اثر روش های مختلف استخراج بر روی راندمان ، درجه استریفیکاسیون ، میزان گالاکتورونیک اسید ، وزن مولکولی و خصوصیات رئولوژیک پکتین استخراج شده از تفاله شاه توت

وحید مسیبی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۲/۲۰

بررسی اثر فراصوت و شرایط اسیدی بر ویژگی های ساختاری و خمیری نشاسته برنج

رضا فرهمندفر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۱۱/۰۴

ارزیابی ارتباط بین پارامترهای میکروبی وشیمیایی باحضور آفلاتوکسین در نان خشک با استفاده از مدلهای ریاضی پیشگو

محمد سهرابی بالسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۸/۳۰

ارزیابی تاثیر نوع رنت وظروف نگهداری بر روند پروتئولیز در طی دوره رسیدگی پنیر محلی کردی به کمک روش الکتروفورز ژل اوره- پلی اکریل آمید (urea-page)

سیدمجید هاشمی قوژدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۸۹/۱۱/۱۱