1 |
مقدمه و تعاریف |
|
2 |
اهمیت رعایت اصول بهداشتی در کارخانه و واحدهای صنایع غذایی |
|
3 |
عوامل موثر در آلودگی مواد غذایی |
|
4 |
میکروارگانیسم های معرف و شاخص آلودگی |
|
5 |
بهداشت کارکنان |
|
6 |
کوییز 1 – بیماری های شغلی و حرفه ای |
|
7 |
ادامه بیماری های شغلی و حرفه ای |
|
8 |
تمیز کردن و نظافت در کارخانه های مواد غذایی |
|
9 |
کوییز 2 – جمع آوری،تفکیک،سالم سازی،تبدیل و دفع زباله و پساب |
|
10 |
ادامه تصفیه پساب |
|
11 |
کنترل حشرات و جوندگان |
|
12 |
ایمنی کار در صنایع غذایی |
|
13 |
کوییز 3 – نقش و اهمیت آب در صنایع غذایی |
|
14 |
سمینار- مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی |
|
15 |
ارائه پروژه های علمی دانشجویان |
|
16 |
تعطیل |
|