دکتر فریده طباطبائی یزدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و تعاریف
2 اهمیت رعایت اصول بهداشتی در کارخانه و واحدهای صنایع غذایی
3 عوامل موثر در آلودگی مواد غذایی
4 میکروارگانیسم های معرف و شاخص آلودگی
5 بهداشت کارکنان
6 کوییز 1 – بیماری های شغلی و حرفه ای
7 ادامه بیماری های شغلی و حرفه ای
8 تمیز کردن و نظافت در کارخانه های مواد غذایی
9 کوییز 2 – جمع آوری،تفکیک،سالم سازی،تبدیل و دفع زباله و پساب
10 ادامه تصفیه پساب
11 کنترل حشرات و جوندگان
12 ایمنی کار در صنایع غذایی
13 کوییز 3 – نقش و اهمیت آب در صنایع غذایی
14 سمینار- مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
15 ارائه پروژه های علمی دانشجویان
16 تعطیل