| 1 |
ساختار و نحوه عملکرد سلول های میکروبی-پروکاریوت ها و یوکاریوت ها |
|
| 2 |
رشد و تغذیه میکروبی-منابع مورد نیاز میکروارگانیسم ها- کنترل رشد میکروارگانیسم ها- عوامل ضد میکروبی |
|
| 3 |
متابولیسم میکروبی-آنابولیسم- تنظیم متابولیکی-کاتابولیسم |
|
| 4 |
میکروارگانیسم های صنعتی-پایداری سویه ها- سویه های صنعتی |
|
| 5 |
فرمولاسیون محیط کشت |
|
| 6 |
سیستم های تخمیر-بیوراکتورها-انواع بیوراکتورها-کنتل شرایط شیمیایی و فیزیکی بیوراکتور و روش کار |
|
| 7 |
کوییز 1 – ادامه بیوراکتورها-فتو بیو راکتورها |
|
| 8 |
تخمیر روی بستر جامد |
|
| 9 |
عملیات پایین دستی-انهدام و جداسازی سلول های میکروبی |
|
| 10 |
کوییز 2 – ادامه عملیات پایین دستی |
|
| 11 |
ادامه عملیات پایین دستی |
|
| 12 |
بازیافت فرآورده های میکروبی (فیلتراسیون ، فرآیندهای غشایی ، سانتریفیوژ) |
|
| 13 |
ادامه بازیافت فرآورده های میکروبی |
|
| 14 |
کوییز 3 – کیفیت و مقررات فرآورده های میکروبی |
|
| 15 |
سمینار – آنزیم های میکروبی |
|