# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | میکروبیولوژی صنعتی مقطع کارشناسی ارشد |
2 | هدف کلی | آشنایی با تخمیر در مقیاس صنعتی و نیمه صنعتی توسط میکروارگانیسم ها |
3 | شایستگی های پایه | گذراندن دروس پایه در مقطع کارشناسی |
4 | اهداف یادگیری | مطابق با سرفصل دروس |
5 | روش تدریس | آنلاین و آفلاین |
6 | وظایف دانشجو | تکالیف کلاسی حضور به موقع و فعال سمینار و پروژه |
7 | منبع | موجود در اسلایدهای درسی |
8 | مواد و امکانات آموزشی | لپتاپ و تلفن همراه |
9 | نحوه ارزشیابی | کوییز ، میان ترم و پایان ترم |
10 | فایل | Pdf File |