| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | میکروبیولوژی صنعتی مقطع کارشناسی ارشد |
| 2 | هدف کلی | آشنایی با تخمیر در مقیاس صنعتی و نیمه صنعتی توسط میکروارگانیسم ها |
| 3 | شایستگی های پایه | گذراندن دروس پایه در مقطع کارشناسی |
| 4 | اهداف یادگیری | مطابق با سرفصل دروس |
| 5 | روش تدریس | آنلاین و آفلاین |
| 6 | وظایف دانشجو | تکالیف کلاسی حضور به موقع و فعال سمینار و پروژه |
| 7 | منبع | موجود در اسلایدهای درسی |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | لپتاپ و تلفن همراه |
| 9 | نحوه ارزشیابی | کوییز ، میان ترم و پایان ترم |
| 10 | فایل | Pdf File |