1 |
ساختار و نحوه عملکرد سلول های میکروبی-پروکاریوت ها و یوکاریوت ها |
|
2 |
رشد و تغذیه میکروبی-منابع مورد نیاز میکروارگانیسم ها- کنترل رشد میکروارگانیسم ها- عوامل ضد میکروبی |
|
3 |
متابولیسم میکروبی-آنابولیسم- تنظیم متابولیکی-کاتابولیسم |
|
4 |
میکروارگانیسم های صنعتی-پایداری سویه ها- سویه های صنعتی |
|
5 |
فرمولاسیون محیط کشت |
|
6 |
سیستم های تخمیر-بیوراکتورها-انواع بیوراکتورها-کنتل شرایط شیمیایی و فیزیکی بیوراکتور و روش کار |
|
7 |
کوییز 1 – ادامه بیوراکتورها-فتو بیو راکتورها |
|
8 |
تخمیر روی بستر جامد |
|
9 |
عملیات پایین دستی-انهدام و جداسازی سلول های میکروبی |
|
10 |
کوییز 2 – ادامه عملیات پایین دستی |
|
11 |
ادامه عملیات پایین دستی |
|
12 |
بازیافت فرآورده های میکروبی (فیلتراسیون ، فرآیندهای غشایی ، سانتریفیوژ) |
|
13 |
ادامه بازیافت فرآورده های میکروبی |
|
14 |
کوییز 3 – کیفیت و مقررات فرآورده های میکروبی |
|
15 |
سمینار – آنزیم های میکروبی |
|