سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و تعاریف و اهمیت کاربردی درس ابزارهای بیولوژیکی در صنایع غذایی و نانو-فرآوری کاربردی از میکروبیولوژی مواد غذایی-تاریخچه علم میکروسکوپ ها و اصول فیزیکی اپتیک،بزرگنمایی و قدرت تفکیک،عمق دید،واحد های اندازه گیری-معادلات ریاضی انواع میکروسکوپ (نوری، ساده،زمینه تاریک، فاز کنتراست) بتانین،تداخلی، تفرقی
2 میکروسکوپ فلورسانس، هم کانون کانفوکال
3 میکروسکوپ الکترونی مقدمه تعاریف اصول فیزیکی میدان های مغناطیسی و الکترونی
4 الگوی پراش الکترونی ابزارهای کاربردی تفنگ الکترونی، تفنگ انتشار میدانی
5 میکروسکوپ الکترونی، تجهیزات اصول کار آماده سازی نمونه ها و ابزارهای آن-اولترامیکروتوم
6 کوییز 1 – روش های الکترو پوریشن، سایش یونی و اتمی – پویش مکانیکی
7 میکروسکوپ الکترونی روبشی- مقدمه و تاریخچه- اصول فیزیکی تعاریف، آماده سازی نمونه ها، تصویر سازی
8 تکنیک های مکمل تصویر سازی در مشاهدات میکروسکوپی
9 کوییز 2 – میکروسکوپ میدان یونی، میکروسکوپ روبشی (میدان نزدیک)
10 مشخصات میکروسکوپ های SIM, SPM, AFM, MFM
11 روش های جدید در شناسایی میکروارگانیسم های مواد غذایی تعریف، مقدمه روش های کلاسیک و قدیمی
12 اصول ارائه روش های جدید مبتنی بر متدهای ایمنولوژیکی، مولکولی، بیو شیمیایی
13 کوییز 3 – روش فلوسیتومتری، روش PCR, ELISA، رادیومتری، ایمنوفلورسانس، بیولومینومتری
14 سمینار- ادامه روش های هماگلتوتاسیون، انتشار ژل، ایمنومغناطیسی، روش انگشت نگاری، ریز آرایه ها، بیوسنسورها،کیت ها، آزمون های میکروبی
15 ارائه پروژه های علمی دانشجویان