1 |
مقدمه و تعاریف و اهمیت کاربردی درس ابزارهای بیولوژیکی در صنایع غذایی و نانو-فرآوری کاربردی از میکروبیولوژی مواد غذایی-تاریخچه علم میکروسکوپ ها و اصول فیزیکی اپتیک،بزرگنمایی و قدرت تفکیک،عمق دید،واحد های اندازه گیری-معادلات ریاضی انواع میکروسکوپ (نوری، ساده،زمینه تاریک، فاز کنتراست) بتانین،تداخلی، تفرقی |
|
2 |
میکروسکوپ فلورسانس، هم کانون کانفوکال |
|
3 |
میکروسکوپ الکترونی مقدمه تعاریف اصول فیزیکی میدان های مغناطیسی و الکترونی |
|
4 |
الگوی پراش الکترونی ابزارهای کاربردی تفنگ الکترونی، تفنگ انتشار میدانی |
|
5 |
میکروسکوپ الکترونی، تجهیزات اصول کار آماده سازی نمونه ها و ابزارهای آن-اولترامیکروتوم |
|
6 |
کوییز 1 – روش های الکترو پوریشن، سایش یونی و اتمی – پویش مکانیکی |
|
7 |
میکروسکوپ الکترونی روبشی- مقدمه و تاریخچه- اصول فیزیکی تعاریف، آماده سازی نمونه ها، تصویر سازی |
|
8 |
تکنیک های مکمل تصویر سازی در مشاهدات میکروسکوپی |
|
9 |
کوییز 2 – میکروسکوپ میدان یونی، میکروسکوپ روبشی (میدان نزدیک) |
|
10 |
مشخصات میکروسکوپ های SIM, SPM, AFM, MFM |
|
11 |
روش های جدید در شناسایی میکروارگانیسم های مواد غذایی تعریف، مقدمه روش های کلاسیک و قدیمی |
|
12 |
اصول ارائه روش های جدید مبتنی بر متدهای ایمنولوژیکی، مولکولی، بیو شیمیایی |
|
13 |
کوییز 3 – روش فلوسیتومتری، روش PCR, ELISA، رادیومتری، ایمنوفلورسانس، بیولومینومتری |
|
14 |
سمینار- ادامه روش های هماگلتوتاسیون، انتشار ژل، ایمنومغناطیسی، روش انگشت نگاری، ریز آرایه ها، بیوسنسورها،کیت ها، آزمون های میکروبی |
|
15 |
ارائه پروژه های علمی دانشجویان |
|