| 1 |
تعریف و کلیات |
|
| 2 |
نقش و اهمیت طبقه بندی و انواع ان در میکروارگانیسم ها مواد غذایی |
|
| 3 |
مروری بر میکروارگانیسمهای شاخص در مواد غذایی باکتریها/مخمرها و کپک ها |
|
| 4 |
کوییز - مروری بر عوامل درونی و بیرونی موثر در رشد میکرو ارگانیسمها |
|
| 5 |
کنترل زیستی انواع ترکیبات ضد میکروبی مکانیسم اثر/واکنشهای متقابل و سایر عوامل |
|
| 6 |
تعیین و تشخیص میکروارگانیسمها: شامل روشهای مبتنی بر کشت / میکروسکوپی و نمونه گیری شمارش مستقیم و غیر مستقیم روشهای شیمیایی/روشهای بیولوژیکی و فیزیکی /روشهای ایمنولوژیکی و روشهای ژنتیکی |
|
| 7 |
مفاهیم انواع روشهای غیر حرارتی(اولترا سوند/فشار بالا /پلاسمای سرد/میدانهای الکتریکی/تشعشع/میدانهای الکتریکی با ولتاژ بالا /میدانهای مغناطیسی .و ماکروویو بر میکروارگانیسمهای مواد غذایی |
|
| 8 |
میان ترم |
|
| 9 |
مدل های پیشگوی در ارزیابی ریسک های میکروبی در میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| 10 |
ادامه - مدل های پیشگوی در ارزیابی ریسک های میکروبی در میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| 11 |
شاخص های ایمنی کیفیت میکروبی مواد غذایی و سیستمهای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی |
|
| 12 |
ادامه - شاخص های ایمنی کیفیت میکروبی مواد غذایی و سیستمهای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی |
|
| 13 |
سمینارها |
|
| 14 |
سمینارها |
|
| 15 |
آزمون |
|