| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | دو واحد - کارشناسی ارشد |
| 2 | هدف کلی | بررسی اهمیت کاربردی میکروبیولوژی و روش های به کارگیری آن در فرآیندهای تخمیری و صنایع غذایی و دارویی |
| 3 | شایستگی های پایه | میکروبیولوژی عمومی و غذایی |
| 4 | اهداف یادگیری | بررسی اهمیت کاربردی میکروبیولوژی و روش های به کارگیری آن در فرآیندهای تخمیری و صنایع غذایی و دارویی |
| 5 | روش تدریس | مجازی |
| 6 | وظایف دانشجو | حضور فعال و انجام تکالیف |
| 7 | منبع | لاتین |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | اینترنت |
| 9 | نحوه ارزشیابی | میان ترم، پایان ترم، کوییز |