| 1 |
تعریف و کلیات و مفاهیم و تاریخچه |
|
| 2 |
طبقه بندی و نامگذاری قارچهای مواد غذایی |
|
| 3 |
نقش قارچها در سیستمهای بیولوژیکی/محیط زیست/پزشکی/صنایع غذایی و تصفیه الودگی های زیست محیطی و... |
|
| 4 |
ساختار رویشی و زایشی قارچها |
|
| 5 |
فیزیولوژی قارچها:رشد و متابولیسم و تنفس و تولید مثل و تغذیه و.. |
|
| 6 |
کوییز- انواع روشهای تولید مثل غیر جنسی قارچها |
|
| 7 |
انواع روشهای تولید مثل جنسی قارچها |
|
| 8 |
اهمیت زیگو.میستها درمیکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| 9 |
میان ترم- اهمیت اسکومیست ها درمیکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| 10 |
اهمیت بازیدیومیست ها درمیکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| 11 |
اهمیت قارچهای ناقص (دویترومیست ها )درمیکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| 12 |
عوامل کنترل کننده رشد قارچها و مواد ضد قارچی |
|
| 13 |
بیماریهای ناشی از قارچها مایکوزها |
|
| 14 |
سمینارها- قارچها به عنوان غذا/داروو جنبه های اقتصادی قارچها |
|
| 15 |
سمینارها- متابولیت های سمی قارچها مایکوتوکسینها |
|