1 |
تولید مثل و ساختار قارچ ها |
|
2 |
تکنیک های شناسایی قارچها |
|
3 |
ارزش غذایی و دارویی قارچ |
|
4 |
عمومی ترین جنس های مخمری موجود در مواد غذایی |
|
5 |
قارچها به عنوان غذا/داروو جنبه های اقتصادی قارچها |
|
6 |
متابولیت های قارچی |
|
7 |
نقش قارچها در سیستمهای بیولوژیکی/محیط زیست/پزشکی/صنایع غذایی و تصفیه الودگی های زیست محیطی و... |
|
8 |
مایکوتوکسین ها |
|
9 |
قارچ ها و مواد غذایی تخمیری و سنتی |
|
10 |
سمینار |
|
11 |
کوییز |
|
12 |
سمینار |
|
13 |
مقدمه: تاریخچه سلسله قارچی-طبقه بندی و نام گذاری قوانین اکولوژیکی قارچ ها- قارچ های مفید |
|
14 |
تغذیه و سبک زندگی قارچ ها |
|
15 |
بیوتکنولوژی قارچها |
|