# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | فایل | Pdf File |
2 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | میکروبیولوژی صنعتی مقطع کارشناسی ارشد |
3 | هدف کلی | آشنایی با تخمیر در مقیاس صنعتی و نیمه صنعتی توسط میکروارگانیسم ها |
4 | شایستگی های پایه | گذراندن دروس پایه در مقطع کارشناسی |
5 | اهداف یادگیری | مطابف با سرفصل دروس |
6 | روش تدریس | آنلاین و آفلاین |
7 | وظایف دانشجو | تکالیف کلاسی حضور به موقع و فعال سمینار و پروژه |
8 | منبع | موجود در اسلایدهای درسی |
9 | مواد و امکانات آموزشی | لپتاپ و تلفن همراه |
10 | نحوه ارزشیابی | کوییز میان ترم و پایان ترم |