سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1  تعریف و کلیات
2  نقش و اهمیت طبقه بندی و انواع ان در میکروارگانیسم ها مواد غذایی
3  مروری بر میکروارگانیسمهای شاخص در مواد غذایی باکتریها/مخمرها و کپک ها
4 کوییز -  مروری بر عوامل درونی و بیرونی موثر در رشد میکرو ارگانیسمها
5  کنترل زیستی انواع ترکیبات ضد میکروبی مکانیسم اثر/واکنشهای متقابل و سایر عوامل
6  تعیین و تشخیص میکروارگانیسمها: شامل روشهای مبتنی بر کشت / میکروسکوپی و نمونه گیری شمارش مستقیم و غیر مستقیم روشهای شیمیایی/روشهای بیولوژیکی و فیزیکی /روشهای ایمنولوژیکی و روشهای ژنتیکی
7  مفاهیم انواع روشهای غیر حرارتی(اولترا سوند/فشار بالا /پلاسمای سرد/میدانهای الکتریکی/تشعشع/میدانهای الکتریکی با ولتاژ بالا /میدانهای مغناطیسی .و ماکروویو بر میکروارگانیسمهای مواد غذایی
8 میان ترم
9  مدل های پیشگوی در ارزیابی ریسک های میکروبی در میکروبیولوژی مواد غذایی
10 ادامه -  مدل های پیشگوی در ارزیابی ریسک های میکروبی در میکروبیولوژی مواد غذایی
11  شاخص های ایمنی کیفیت میکروبی مواد غذایی و سیستمهای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی
12 ادامه -  شاخص های ایمنی کیفیت میکروبی مواد غذایی و سیستمهای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی
13 سمینارها
14 سمینارها
15 آزمون