1 |
تعریف و کلیات |
|
2 |
نقش و اهمیت طبقه بندی و انواع ان در میکروارگانیسم ها مواد غذایی |
|
3 |
مروری بر میکروارگانیسمهای شاخص در مواد غذایی باکتریها/مخمرها و کپک ها |
|
4 |
کوییز - مروری بر عوامل درونی و بیرونی موثر در رشد میکرو ارگانیسمها |
|
5 |
کنترل زیستی انواع ترکیبات ضد میکروبی مکانیسم اثر/واکنشهای متقابل و سایر عوامل |
|
6 |
تعیین و تشخیص میکروارگانیسمها: شامل روشهای مبتنی بر کشت / میکروسکوپی و نمونه گیری شمارش مستقیم و غیر مستقیم روشهای شیمیایی/روشهای بیولوژیکی و فیزیکی /روشهای ایمنولوژیکی و روشهای ژنتیکی |
|
7 |
مفاهیم انواع روشهای غیر حرارتی(اولترا سوند/فشار بالا /پلاسمای سرد/میدانهای الکتریکی/تشعشع/میدانهای الکتریکی با ولتاژ بالا /میدانهای مغناطیسی .و ماکروویو بر میکروارگانیسمهای مواد غذایی |
|
8 |
میان ترم |
|
9 |
مدل های پیشگوی در ارزیابی ریسک های میکروبی در میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
10 |
ادامه - مدل های پیشگوی در ارزیابی ریسک های میکروبی در میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
11 |
شاخص های ایمنی کیفیت میکروبی مواد غذایی و سیستمهای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی |
|
12 |
ادامه - شاخص های ایمنی کیفیت میکروبی مواد غذایی و سیستمهای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی |
|
13 |
سمینارها |
|
14 |
سمینارها |
|
15 |
آزمون |
|